Ankara Beypazarı'nda tefeci çetesi yakayı ele verdi Ankara Beypazarı'nda tefeci çetesi yakayı ele verdi Ankara'nın Beypazarı ilçesinde borçlu insanlara yüksek faizle para veren ve bunları tehdit ederek tahsil etmeye çalışan bir çete çökertildi. Söz konusu çetenin 6 aylık bir takip sonucunda yakalandığı öğrenildi.
Deniz Göktaş Etimesgut Belediyesi KentFest'te Stand Up gösterisi yaptı Deniz Göktaş Etimesgut Belediyesi KentFest'te Stand Up gösterisi yaptı 11 Ekim'de start veren ve ilk defa düzenlenen Etimesgut Belediyesi KentFest bir çok kültür sanat etkinlikleri ile devam ediyor. Festival kapsamında sahneye çıkan isimlerden birisi de son dönemin sevilen Stand Up sanatçılarından Deniz Göktaş oldu.
AK Parti Ankara Teşkilatının acı günü:  Betül Önderoğlu trafik kazasında vefat etti AK Partili Önderoğlu Ankara'da hayatını kaybetti Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde eşine az rastlanır bir kaza meydana gelmişti. Söz konusu kazada Tofaş marka bir otomobil ağaca çarpması sonucu ikiye bölünmüş, ortadan ikiye ayrılan aracın bir kısmı başka bir araca çarpmıştı.
Ankara Nallıhan'da yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti Ankara Nallıhan'da yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti Başkent Ankara'da dün yaşanan kaza acı bir şekilde noktalandı. Bir otomobilin seyir halindeki traktöre arkadan çarptığı ve kazada arkadan çarpan aracın sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kahramankazan Belediyespor Voleybol Takımı sezonu galibiyetle açtı Kahramankazan Belediyespor Voleybol Takımı 3 puanı aldı Kahramankazan Belediyesine bağlı olarak farklı branşlarda çok sayıda sporcu mücadele ediyor. Sporcular takım ya da bireysel olarak verdikleri mücadelelerde aldıkları olumlu sonuçlarla adlarından söz ettiriyor.
ABB Başkanı Yavaş Belediye Başkanları ile beraber Anıtkabir'i ziyaret etti Ankara'nın Başkanları Anıtkabir'i ziyaret etti Ankara'nın Başkent oluşunun yıl dönümünde şehrin yönetim kadrosu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine çıkarma yaptı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve çok sayıda başkan ziyarette yer aldı.
Mamak Belediyesi Ankara'nın başkent oluşunu gün boyu etkinlikler ile kutlayacak Mamak Belediyesinden Ankara'nın başkent oluşuna özel etkinlikler Ankara kendisi açısından özel bir gün yaşıyor. Ülkenin 80 şehrinin yönetildiği yer olma sorumluluğunu alan Ankara bugün 101 yıl önce başkent oluşunu kutluyor.
Ankara Valisi Vasip Şahin'den Ankara'nın Başkent oluşunun yıl dönümü mesajı Vali Şahin Ankara'nın Başkent oluşunu kutladı Türkiye Cumhuriyetinin yönetildiği şehir Ankara, bugün özel bir gün yaşıyor. 101 yıl önce bugün resmen ülkenin başkenti ilan edilen Ankara'da kutlama ve tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.
AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'dan Ankara'nın Başkent oluşunun 101. Yıldönümü konuşması AKK Başkanı Yılmaz: Ankara bir kent değildir sadece AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'dan Ankara'nın Başkent oluşunun 101. Yıldönümü konuşması
Sincan Belediye Başkanı Ercan genç sporcularla bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Ercan genç sporcularla bir araya geldi Ankara Sincan'da, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından bir spor şöleni düzenlendi. Sincan'ın sporcuları ve ailelerinin katıldığı şenlikte keyifli anlar yaşandı.
Ankara'da eğlence merkezinde cinayet! Ankara'da eğlence merkezinde cinayet! Başkent Ankara'da gece saatlerinde korku dolu bir an yaşandı. Bir eğlence merkezinde çıkan olayda bir kadın hayatını kaybederken onu vurduktan sonra kendisini vuran şahıs ağır yaralandı.
Ankara'nın Başkent olmasının üzerinden tam 101 yıl geçti Ankara'nın Başkent olmasının üzerinden tam 101 yıl geçti Zorlu geçen milli mücadele yıllarının ardından yeni devletin kendine bir yönetim merkezi seçmesi gerekiyordu. Osmanlının yıllarda yönetildiği İstanbul'un da işgalden kurtarılması sonrasında bu merkezin neresi olacağı sorusu o dönem henüz 2 yaşında olan TBMM tarafından belirlenmişti.