Mamak Belediyesi yağmur nedeniyle 1 Eylül Dünya Barış Günü Etkinliği'ni iptal etti Mamak Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü Etkinliği'ni iptal etti 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Mamak Belediyesi tarafından düzenlenecek olan özel etkinlik yoğun yağış nedeniyle iptal edildi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin etkinliğin iptal edildiğini duyurdu.
Ankara'da aniden bastıran yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi Ankara'da aniden bastıran yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi Başkent bir kez daha yağmurlara teslim oldu. Meteoroloji, ABB ve Ankara Valiliğinin uyarısını yaptığı yağışlar şehirde etkisini gösterdi.
Keçiören Belediyesi Kalaba ve Aktepe Aqua Parklarının hizmete kapandığını duyurdu Keçiören Belediyesinden Kalaba ve Aktepe Aqua Parkı açıklaması Eylül ayı itibariyle sonbahar mevsimine girilmesi eğlence hizmetlerinde de değişiklik yapılmasına neden oldu. Bu nedenle Keçiören Belediyesi bir duyuruda bulundu.
Ankara Sincan'da park halindeki tır alev alev yandı Ankara Sincan'da park halindeki tır alev alev yandı Başkentte son dönemde yaşanan araç yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgisine göre Andiçen mahallesinde çıkan tır yangını çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.
Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor İlçe sokaklarının daima temiz ve bakımlı kalması adına faaliyetlerine devam eden Altındağ Belediyesi gidilen ilçeleri hassas bir şekilde temizliyor. Bakımdan geçen mahallelerde insanların rahat bir şekilde sosyal hayatlarına devam etmesi sağlanıyor.
ABB'den Ankara için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi ABB'den Ankara için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları uyardı. Söz konusu paylaşımda kuvvetli sağanak beklentisi olduğu ve bundan dolayı olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi.
Ankara AŞTİ'de otobüsünü terk eden şoför krizi! Ankara AŞTİ'de otobüsünü terk eden şoför krizi! Her gün binlerce insanın farklı şehirlere gidip gelmek için kullandığı AŞTİ'de bir otobüste şoför krizi yaşandığı iddia edildi. İstanbul'dan Adana'ya giden otobüs için Ankara'da yeni bir şoför arandı.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Dünya Barış Günü mesajı Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Dünya Barış Günü mesajı Her sene dünya genelinde 1 Eylül Dünya Barış günü olarak kutlanıyor. Bu güne özel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Gündüz Şahin günün anlam ve önemine dikkat çekti.
Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar etkinlikleri başlıyor Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar etkinlikleri başlıyor Geçtiğimiz günlerde Etimesgut Belediyesi tarafından duyurulan Eylül ayının ilk haftasında gerçekleşecek etkinliğe bugün start verilecek. Etimesgut halkı Sonbaharın ilk gününü "Atatürk 1" adlı sinema filmi ile karşılayacak.
ABB 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu güzergahı ve trafiğe kapalı yollar listesini duyurdu ABB 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu güzergahını duyurdu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlamaları tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda düzenlenen 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu nedeniyle 2 Eylül Pazartesi kapalı olacak yollar açıklandı.
Ankara Mamak'taki kereste imalathanesinde yangın Ankara Mamak'taki kereste imalathanesinde yangın Akşam saatlerinde Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir kereste imalathanesinde yangın çıktığı bildirildi. Söz konusu yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken ilk bilgiler de ortaya çıktı.
Ankara'da 40 yıl boyunca taş plak koleksiyonu yapan vatandaş dikkat çekiyor Ankara'da 40 yıl boyunca taş plak koleksiyonu yapan vatandaş dikkat çekiyor Koleksiyon yapmak bir hobi olmasının ötesinde kültür mirasının nesilden nesile aktarılmasında önemli bir rol onuyor. Bu kapsamda yıllar süren bir çabanın sonucu hazırlanan koleksiyonlar insanların ilgisini çekmeye devam ediyor.