Sincan Belediyesi El Emeği Pazarı'nın kurulduğu gün ve yerler Sincan Belediyesi El Emeği Pazarı'nın kurulduğu gün ve yerler Sincan Belediyesi El Emeği Pazarı ev hanımları için gelir kapısı oldu. El emeği göz nuru ürünlerini pazarda satarak para kazanan ev hanımları, ev ekonomisine destek olmanın gururunu yaşıyor. Sincan Belediyesi El Emeği Pazarı'nın kurulduğu gün ve adresler sorgulanırken belediyeden açıklama geldi.
Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni eğitim öğretim yılı için geri sayım başlarken Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren eğitim ve kültür merkezlerinde de yeni dönem kurs kayıtları başladı.
Ankara Sincan'da inşaat iskelesi kırıldı: 3 işçi hayatını kaybetti Ankara Sincan'da inşaat iskelesi kırıldı: 3 işçi hayatını kaybetti Ankara Sincan'da bir inşaatta kurulan iskelede çökme meydana geldi. İskelenin kırılması nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
ABB PERGEL programını tamamlayan adaylara sertifikalarını verdi ABB PERGEL programını tamamlayan adaylara sertifikalarını verdi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlemiş olduğu Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı'nı tamamladı. Kursiyerler sertifikalarını aldılar.
Keçiören Belediyesi'nin açık havuzları kullanıma kapandı Keçiören Belediyesi'nin açık havuzları kullanıma kapandı Keçiörenlilere çok sayıda havuzla hizmet veren Keçiören Belediyesi yaz sezonunun sona ermesinin ardından bugün itibariyle açık havuzları kullanıma kapadıklarını duyurdu.
Yargıtay üyelerinden adli yılın açılışında Anıtkabir’e ziyaret Yargıtay üyelerinden adli yılın açılışında Anıtkabir’e ziyaret Adli yılın açılışı sebebi ile Anıtkabir’i ziyaret eden Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol’dan yürüdü.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni bir hayata adım atmak için evet diyen çiftlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi daimi personel alıyor Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi daimi personel alıyor Ankara’da iş arayanlar için sabah saatlerinde İŞKUR’dan yeni bir personel alım duyurusu geldi. Aktarılan son habere göre Ankara Polis Morali Eğitim Merkez Müdürlüğü’ne daimi personel alımı yapılacak. Alım yapılacak meslekler belli oldu.
Mamak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması ve danışmanlık Mamak Belediyesi'nden ücretsiz sağlık taraması ve danışmanlık Mamak Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü 3-9 Eylül Sağlık Haftası kapsamında ücretsiz düzenleyeceği tarama ve etkinlikleri duyurdu. Tansiyon ölçümü, diyetisyen danışmanlığı ve kanser taraması için tarih verildi...
Ankara'daki okullarda ilk zil 'uyum' için çaldı! Ankara'daki okullarda ilk zil 'uyum' için çaldı! Okulların açılmasına sayılı günler kalırken bugün Ankara'daki okullarda ilk ders zili uyum eğitimi için çaldı. Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ders başı yaptı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 2 Eylül Ankara'da trafiğe kapalı yollar Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 2 Eylül Ankara'da trafiğe kapalı yollar Ankara Emniyet Müdürlüğü yaptığı son dakika açıklaması ile Ankara'da bugün bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Yola çıkacak olan Ankaralılar ise bugün hangi yolların trafiğe kapalı olacağını sorguluyor.
Kahramankazan Belediyespor Kulübü A Milli Bocce sporcularından Avrupa İkinciliği Kahramankazan Kulübü A Milli Bocce Takımı Avrupa İkincisi oldu! Kahramankazan Belediyespor sportif başarılarına tüm hızı ile devam ederken bu başarılara bir yenisi de A Milli Bocce sporcularından geldi. Avusturya’nın Innsbruck şehrinde düzenlenen organizasyonda Avrupa 2.'liği geldi.