Ankara'da Eylül ayı kira artış oranı açıklandı Ankara'da Eylül ayı kira artış oranı açıklandı Ankara'da kiralık ev ve işyeri için uygulanacak olan Eylül ayı resmi zam oranı TÜİK tarafından açıklandı. Eylül ayında kiralara ne kadar, yüzde kaç zam geldi belli oldu.
Kahramankazan Belediyesi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye çeki dağıttı Kahramankazan Belediyesi 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye çeki dağıttı Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye çeki hediye etti. 1.000 TL değerindeki hediye çekinin yanı sıra rüzgar gülü ve uçurtma da verildi.
MİT, MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağını yöneten Liridon Rexhep’i tutukladı MİT, MOSSAD’ın Türkiye’deki para ağını yöneten Liridon Rexhep’i tutukladı Milli İstihbarat Teşkilatı’nın çalışmaları neticesinde İsrail İstihbarat Servisi’ne para ağını sağlayan Liridon Rexhep tutuklandı.
Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ilk gün heyecanı Sincan Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ilk gün heyecanı Sincan Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinde dün minikler ilk gün heyecanı yaşadı. Okula başlayan çocuklar ve aileler büyük heyecan yaşarken uyum dönemi başladı.
ABB’den öğrenciler için ücretsiz trafik eğitimi ABB’den öğrenciler için ücretsiz trafik eğitimi Ankara Büyükşehir Belediyesi, minik öğrenciler için trafik eğitimi duyurusunu yaptı. Yapılan açıklamada ücretsiz derslerin 9 Eylül ile 8 Kasım tarihleri arasında verileceği duyuruldu.
Ankara dahil 81 ilde silah kaçakçılarına Mercek-24 operasyonu Ankara dahil 81 ilde silah kaçakçılarına Mercek-24 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'nın da dahil olduğu 81 ilde Türkiye genelinde silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu.
Ankara Çankaya'da Özelleştirme İdaresi'nden satılık yatırımlık arsa Ankara Çankaya'da Özelleştirme İdaresi'nden satılık yatırımlık arsa Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yatırımcılara duyuru başlığı ile yeni arsa satışı yapacağını duyurdu. Çankaya'da satılık arsa arayanlar için detaylar açıklandı.
Ulaştırma Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni metro hatları Ulaştırma Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni metro hatları Artan nüfus nedeniyle trafik yükü ve yoğunluğu artan Başkent Ankara'da gözler metro projelerine çevrilmişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hizmete alınacak yeni metro projeleri belli oldu.
Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik kazası Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafik kazası Kırıkkale Ankara karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden motor metrelerce sürüklendi. Motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken kazaya karışan araçlarda 2 kişi yaralandı.
Türkiye Belediyeler Birliği’ne KPSS’siz tekniker alımı yapılacak Türkiye Belediyeler Birliği’ne KPSS’siz tekniker alımı yapılacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Türkiye Belediyeler Birliği'ne tekniker alımı yapılacak. Yapılacak alım personel alımının KPSS'siz olacağı açıklandı. TBB personel alımına ilişkin detaylar haberimizde
Ankara'nın sembol hayvanları ahşap heykellere konu oldu Ankara'nın sembol hayvanları ahşap heykellere konu oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi 2020 yılında şehrin merkezindeki kuru ağaçları tamamen kestirmek yerine farklı bir yol benimsemişti. Heykeltıraş Hüseyin Şahin'e teslim edilen ağaçlardan görsel bir zevk veren heykeller meydana getirilmişti.
Ankara Keçiören'de el freni çekilmeyen otomobilin sonu kötü bitti Ankara Keçiören'de el freni çekilmeyen otomobilin sonu kötü bitti Başkentte akşam saatlerinde yaşanan bu olay araba park ederken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini gözler önüne serdi. Durması için gerekli önlem alınmayan aracın sonu uçuruma düşmek oldu.