Ankara'dan yola çıkan yolcu otobüsü kaza yaptı 24 yolcu yaralandı Ankara'dan yola çıkan yolcu otobüsü kaza yaptı 24 yolcu yaralandı Ankara'dan yola çıkarak Van istikametinde ilerleyen yolcu otobüsü Sivas-Erzincan sınırında kaza yaptı. Şarampole devrilen otobüste 24 yolcu yaralandı.
Ankara Etimesgut ve Sincan'da gün boyu elektrik olmayacak yerler açıklandı Ankara Etimesgut ve Sincan'da gün boyu elektrik olmayacak yerler açıklandı Çeşitli nedenlerden dolayı gün içinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanabiliyor. Başkentin iki ilçesinde bir çok yerde saatlerce sürecek çalışmalardan dolayı enerji aktarımının sağlanamayacağı açıklandı.
ODTÜ 2024 Mezuniyet töreninde binlerce öğrenci diplomasını aldı ODTÜ 2024 Mezuniyet töreninde binlerce öğrenci diplomasını aldı Türkiye'nin ve Ankara'nın en prestijli üniversitelerinden olan ODTÜ, Devrim Stadyumunda bir mezuniyet töreni düzenledi. Törende öğrencilerin geçişi esnasında taşıdıkları mizah dolu pankartlar renkli görüntüler oluşturdu.
ABB Başkanı Yavaş Türkiye'de ilk defa öğrencilere giysi desteğinde bulunduklarını açıkladı ABB Başkanı Yavaş Türkiye'de ilk defa öğrencilere giysi desteğinde bulunduklarını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında öğrencilere verdiği destek sürüyor. Yeni okul döneminin başlangıcında binlerce aileyi sevindiren haber ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından verildi.
Fenomen Sporcu Yusuf Dikeç Ankara'da gazileri ziyaret etti Fenomen Sporcu Yusuf Dikeç Ankara'da gazileri ziyaret etti Türkiye 2024 Paris Yaz Olimpiyat oyunlarında istediği başarıdan uzak kalmasına rağmen adını dünyaya bir kez daha duyurmayı başarmıştı. Bu başarıda Atıcılıkta Dünya 2.si olan Yusuf Dikeç büyük bir pay sahibi olmuştu.
Ankara'da drift atarak trafiği tehlikeye atanlara ceza Ankara'da drift atarak trafiği tehlikeye atanlara ceza Ara sokaklarda ya da topluma açık geniş alanlarda bazı sürücülerin araçları ile yaptığı drift olarak adlandırılan hareketler büyük tehlike saçıyor. İnsanların yaralanma ya da hayatlarını kaybetme ihtimallerini artıran bu yasağa uymayanlara emniyet ekipleri cezayı kesiyor.
Ankara’da evinde yasaklı madde yetiştiren kişi tutuklandı Ankara’da evinde yasaklı madde yetiştiren kişi tutuklandı Ankara’da evinde yasaklı madde yetiştirdiği tespit edilen kişi ekiplerin düzenlediği operasyon sonrasında gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Zabıta Haftası'nı kutladı Keçiören Belediye Başkanı Özarslan Zabıta Haftası'nı kutladı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yayımlamış olduğu mesaj ile Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatının 198. yılını kutladı.
Ankara’da sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek Ankara’da sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düşecek Türkiye, geçtiğimiz haftalarda etkisini gösteren Afrika sıcaklarını geride bıraktı. Eylül ayına girilmesi ile birlikte daha ilk günlerde sonbahar kendini hissettirmeye başladı.
Sincan’da iskele kazasında hayatını kaybeden 3 işçinin akrabasından ihmal iddiası Sincan’da iskele kazasında hayatını kaybeden 3 işçinin akrabasından ihmal iddiası Ankara’nın Sincan ilçesinde bir apartmanın inşaatının 12’nci katından iskele kırılması sonucunda düşen 3 işçi hayatını kaybetmişti. 3 işçinin akrabasından ihmal iddiası geldi.
ABB Başkanı Yavaş Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde anahtarları teslim etti ABB Başkanı Yavaş Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde anahtarları teslim etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde 252 hak sahibine tapu ve anahtarlarını teslim etti.
Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu Altındağ Belediyesi'nde yıl boyunca Altındağlı vatandaşlara sunulacak olan hizmetlerin kalitesini arttırmak amacıyla belediye personeli düzenlenen seminerde bir araya geldi.