Ankara merkezli Muhabirler Derneği kuruldu Ankara merkezli Muhabirler Derneği kuruldu Muhabirler Derneği basın sektöründe uzun yıllar çalışan tecrübeli gazeteciler tarafından kuruldu. Derneğin merkezi olarak Ankara belirlendi.
Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı İklim değişikliği nedeniyle artan sinek ve haşere sorunuyla sıkı bir şekilde mücadele eden Keçiören Belediyesi haftalık ilaçlama programını yayımladı.
ABB Başkanı Yavaş Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde Sivas'a gitti ABB Başkanı Yavaş Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde Sivas'a gitti Milli Mücadele'nin mihenk taşı olarak adlandırılan Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümü, Sivas'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu önemli günde kentte yapılan etkinliklere ABB Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
Sincan'da 3 işçi hayatını kaybetmişti, mahkemeden ilk karar çıktı! Sincan'da 3 işçi hayatını kaybetmişti, mahkemeden ilk karar çıktı! Ankara’nın Sincan ilçesinde bir inşaatta meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan iş kazası için mahkemeden ilk karar çıktı.
Mamak Belediyesi işçiye yüzde 50'nin üzerinde zam için sendikaya teklif sundu Mamak Belediyesi işçiye yüzde 50'nin üzerinde zam için sendikaya teklif sundu Mamak Belediyesi, Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi müzakerelerinde, çalışanlarımızın taleplerini dikkate alarak yüzde 50 üzerinde zam teklifi sunduğunu duyurdu.
Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu devredildi Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu devredildi Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildiği açıklandı.
2. Karabağ Savaşı'nda şehit olan askerlerin aileleri Ankara'da ağırlandı! 2. Karabağ Savaşı'nda şehit olan askerlerin aileleri Ankara'da ağırlandı! Türkiye Azerbaycan İş adamları ve Sanayicileri Birliği (TÜİB) tarafından 2. Karabağ Savaşı’nda şehit olan askerlerin yakınlarını Ankara’da ağırlandı.
Ulaştırma Bakanı Ankara'da PTT Pul Müzesi'ni ziyaret etti Ulaştırma Bakanı Ankara'da PTT Pul Müzesi'ni ziyaret etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye'nin geçmişi için önemli bir öneme sahip olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Pul Müzesi'ni ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.
Ankara'da annesinden öğrendiği lezzetlerle kendi işinin patronu oldu Ankara'da annesinden öğrendiği lezzetlerle kendi işinin patronu oldu Ankara’da yaşayan 3 çocuk annesi Funda Güler belediye desteği ile başladığı iş yerlerinde 100’e yakın kişiye istihdam sağlıyor.
ABB asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı ABB asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda yapılacak olan asfalt kaplama ve kazı çalışmaları nedeniyle kapatılacak yolları açıkladı.
Ankara Kalkınma Ajansı Deep TechAnkara programını başlatıyor Ankara Kalkınma Ajansı Deep TechAnkara programını başlatıyor Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ‘Deep TechAnkara’ programı başlatılarak teknolojik girişimlerin büyümesi ve ticarileşme sürecinin hızlanmasına destek olunacağı açıklandı.
Kahramankazan Belediyesi Eylül 2024 Olağan Meclis Toplantısı yapıldı Kahramankazan Belediyesi Eylül 2024 Olağan Meclis Toplantısı yapıldı Kahramankazan Belediyesi, Başkan Selim Çırpanoğlu başkanlığında Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının konu başlıkları da ilçe halkının gündeminde yer aldı.