Ankara'da kanser hastalarına uzaktan görüntülü muayene hizmeti Ankara'da kanser hastalarına uzaktan görüntülü muayene hizmeti Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlatılan yeni uygulama ile beraber kanser hastaları çok sayıda muayene ve tedavi işlemini hastaneye gitmeden uzaktan görüntülü görüşme ile gerçekleştirebiliyorlar.
ABB BELMEK kursları yeni dönem başvuruları başladı ABB BELMEK kursları yeni dönem başvuruları başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara BELMEK’ler ile meslek edindirmeye devam ediyor. BELMEK’lerde yeni dönem kayıtları başlarken kadınlara 41 farklı branşta kurs verilerek meslek edindirilecek.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği kermese Başkan Şahin de katılım sağladı. El emeği göz nuru ürünler Kartaltepe Parkında sergilendi.
ABB Ankaralıları Hacı Kadın Kent Ormanı'na davet etti ABB Ankaralıları Hacı Kadın Kent Ormanı'na davet etti Sonbaharın gelmesiyle Ankaralılar yeni gezi rotaları ve tavsiyeleri aramaya başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi Hacı Kadın Kent Ormanı için özel video yayımladı. Sonbahar Ankara'da bir başka güzel...
Kahramankazan Belediyesi okullarda bakım ve onarım çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi okullarda bakım ve onarım çalışması yapıyor Kahramankazan Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki okullarda kapsamlı bakım ve onarım çalışması yaptığını açıkladı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları devam ederken okullardaki eksiklikleri gidermek ve öğrenciler için uygun bir öğrenim ortamı sağlamak adına çalışma yürütüyor.
Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti Ankara'ya gelen araç kaza yaptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti Aksaray'dan Ankara'ya gelmek üzere yola çıkan aracın sürücüsü Aksaray - Ankara Otoyolu üzerinde kaza yaptı. Kazada aracın 25 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alınıyor Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alınıyor Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başkentte iş arayanlar için yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne temizlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular 10 Eylül’e kadar devam edecek.
Ankara dahil 19 ilde FETÖ'ye Kıskaç-26 operasyonu Ankara dahil 19 ilde FETÖ'ye Kıskaç-26 operasyonu FETÖ ile mücadele tüm hızı ile devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde düzenlenen Kıskaç-26 operasyonları ile 34 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Bakan Tunç açıkladı: Dünyanın en büyük Adalet Sarayı Ankara'ya yapılacak Bakan Tunç açıkladı: Dünyanın en büyük Adalet Sarayı Ankara'ya yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Ankara'da düzenlenen Adli Yıl Açılış Kokteyline katıldı. Bakan Tunç burada başkent için önemli bir müjde verdi.
Ankara Altındağ'da torpil yangını! Ankara Altındağ'da torpil yangını! Yangın konusunda kötü bir yaz geçiren Ankara'da farklı ilçelerde sık sık istenmeyen olaylar meydana geldi. Maddi zararının yanında küle dönen arazilere bir yenisinin daha eklenildiği öğrenildi.
EGO yönetimi Keçiörenlilerin ulaşım sorunlarını dinleyecek EGO yönetimi Keçiörenlilerin ulaşım sorunlarını dinleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren EGO Genel Müdürlüğü başkentin ilçelerini gezemeye devam ediyor. Gidilen yerlerde vatandaşların ulaşım konusunda talepleri dinlenerek gerekli adımların atılması sağlanıyor.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması! Dışişleri Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması! Dışişleri Bakanlığı bugün ortaya atılan "Atatürk Orman Çiftliği’nin 104 bin metrekaresi satılık" iddiasına yanıt verdi.