e-YDS yarın Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’da düzenlenecek e-YDS yarın Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’da düzenlenecek Ölçme, Seçme ve yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son açıklamaya göre e-YDS yarın 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenecek. Sınavın 4 ilde toplamda 47 e-Sınav salonunda düzenleneceği öğrenildi.
Sincan Belediyesi'nden çiftçilere buğday tohumu desteği Sincan Belediyesi'nden çiftçilere buğday tohumu desteği Üreticileri desteklemeye devam eden Sincan Belediyesi bu kapsamda çiftçilere buğday tohumu desteği dağıtılacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 30 Eylül olarak açıklandı.
Aile Bakanlığı’ndan uyum haftasındaki öğrenciler için tavsiyeler Aile Bakanlığı’ndan uyum haftasındaki öğrenciler için tavsiyeler Türkiye genelinde okullar 9 Eylül Pazartesi günü açılacak. Ancak 2 Eylül tarihinde 1 ve 5’inci sınıflar için uyum haftası düzenlendi. Uyum haftası için Aile Bakanlığı’ndan velilere tavsiyeler geldi.
Ankara Altındağ'da sokak köpeğinin saldırısında yaşlı bir adam yaralandı Ankara Altındağ'da sokak köpeğinin saldırısında yaşlı bir adam yaralandı Ankara'da yaşlı bir adam, dinlenmek için geldiği parkta sahipsiz bir köpeğin saldırısı uğradığını iddia etti. Bacağından yaralanan yaşlı adamın ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Keçiören Belediyesi'nde açık hava sinema keyfi sürüyor Keçiören Belediyesi'nde açık hava sinema keyfi sürüyor Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan Yaza Merhaba Açık Hava Sinema Keyfi için 6 Eylül 2024 Cuma günü gösterime girecek olan film belli oldu. Keçiörenliler filme davet edildi.
Ankara'da 10 bin litre etil alkol ele geçirildi Ankara'da 10 bin litre etil alkol ele geçirildi Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele devam ediyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlar sürdürülürken Başkent Ankara'da 10 bin litre etil alkol ele geçirildiği öğrenildi.
Ankara İl Tarım Müdürlüğü desteklerin her yıl güncelleneceğini açıkladı Ankara İl Tarım Müdürlüğü desteklerin her yıl güncelleneceğini açıkladı Tüm şehirlerle birlikte Ankara'da da tarımda yeni dönemin başladığını ifade eden Ankara İl Tarım Müdürlüğü destek miktarlarının her yıl güncelleneceğini duyurdu.
Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi Altındağ Belediyesi, Halk Sağlığı Haftası nedeniyle
Ankara'da 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı Ankara'da 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı Ankara'da güvenliği sağlamak adına güvenlik güçlerinin asayiş operasyonları ve denetimleri tüm hızı ile devam ederken hakkında 34 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarının tapu teslimini yaptı Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarının tapu teslimini yaptı Mamak ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşaatı tamamlanan daireler için tapu teslimleri yapılmaya devam ediyor. Mamak ilçesi Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 5. Etap kapsamında tamamlanan konutlar için tapu teslim töreni yapıldı.
Kahramankazan Belediyesi'nden bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi Kahramankazan Belediyesi'nden bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi Kahramankazan Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken aynı zamanda ilçede bulunan üreticilere de eğitim desteği sağlanıyor. İlçede hizmet veren bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi verildi.
BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak Ankara’da ehliyeti olanlar için yeni personel alım haberi geldi. Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt bünyesine geçici yolcu taşıma için şoför alımı yapacak. 200 şoför alımı için başvurular sadece bugün alınacak.