Ankara'da "Butik Var Mısın" mağazası ile yardımlar başladı! Ankara'da "Butik Var Mısın" mağazası ile yardımlar başladı! Ankara’nın Çankaya ilçesinde açılan “Butik Var Mısın” mağazası ile ihtiyaç sahiplerine başta kıyafet olmak üzere çok sayıda yardım malzemesi sunulmaya başlandı.
Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi! Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yapmış olduğu açıklama ile Etimesgut'ta temizlik işlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarını duyurdu. Belediyede akılı atık toplama sistemi devreye giriyor.
Kahramankazan Belediyesi'nden üreten kadınlara destek Kahramankazan Belediyesi'nden üreten kadınlara destek Kahramankazan Belediyesi, üreten kadınlara destek olmak amacıyla Üreten Kadın Çarşısı etkinliğini duyurdu. Belediye sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında çarşının bugün 13.00 – 19.00 saatleri arasında açık olacağını ifade edildi.
Pursaklar Belediyesi bu akşam Paydos oyununu sahneleyecek Pursaklar Belediyesi bu akşam Paydos oyununu sahneleyecek Pursaklar Belediyesi vatandaşlar için ücretsiz tiyatro gösterisi düzenlemeye devam ediyor. 7 Eylül Cumartesi saat 20.30’da sahnelenecek oyuna ilişkin detaylar belli oldu.
Mamak Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı gerçekleşti Mamak Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı gerçekleşti Mamak Belediyesi'nde gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısında alınan kararlar kamuoyuna açıklandı. Aybüke öğretmenin ismi Mamak'ta yaşatılacak!
Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Pazartesi günü okula başlayacak olan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye hediyesi dağıttı.
Türkiye'de bir ilk: ABB’den ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafet desteği Türkiye'de bir ilk: ABB’den ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafet desteği Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında okul kıyafeti desteği projesinin 13 bin 7664 aileye ulaştığını duyurdu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime destek verdiklerini ifade eden ABB, başkent kartlara 13 milyon 979 bin TL ödeme yaptı.
Ankara'da Sakarya Meydan Muharebesi'nde şehit olan askerlerin mezarları aranıyor Ankara'da Sakarya Meydan Muharebesi'nde şehit olan askerlerin mezarları aranıyor Ankara’nın Haymana ilçesinde ve diğer alanlarda Sakarya Meydan Muharebesi’nde şehit olan binlerce askerin mezarlarının halen daha bulunamadığı açıklandı.
Ankara'da yaban hayvanlarının zararsız olduğunu söyleyen kişiye tilki saldırdı Ankara'da yaban hayvanlarının zararsız olduğunu söyleyen kişiye tilki saldırdı Ankara’da doğa fotoğrafçısı Ömer Melih Demirbaş 3 aydır eliyle beslediği tilki hakkında röportaj yaparken tilkinin saldırısı neticesinde gömleği yırtıldı.
ABB FOMGET - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı maçına otobüs kaldırıyor! ABB FOMGET - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı maçına otobüs kaldırıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, FOMGET Kadın Futbol Takımı'nı desteklemeye devam ederken yarın oynanacak Fenerbahçe maçı için taraftarlara ücretsiz otobüs ve ulaşım imkanı sunacağını açıkladı.
28. Tüketici Konseyi Ankara'da yapıldı 28. Tüketici Konseyi Ankara'da yapıldı Ticaret Bakanlığı’nın yönetiminde Ankara’da 28. Tüketici Konseyi ilgili temsilcilerin katılımları ile gerçekleştirilerek önemli kararlar alındı.
Ankara’da velilere okullarda korsan servis uyarısı Ankara’da velilere okullarda korsan servis uyarısı Okulların açılmasına çok kısa bir süre kala artan servis ücretlerinden dolayı korsan servisler konusunda velilere uyarı yapıldı.