ABB Çocuk Meclisi yeni dönem başvuruları başlıyor ABB Çocuk Meclisi yeni dönem başvuruları başlıyor Ankara’da çocuklara söz hakkı tanıyan Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi için yeni dönem kayıtları başlıyor.
EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da toplu taşımada kış tarifesine geçeceklerini açıkladı EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da toplu taşımada kış tarifesine geçeceklerini açıkladı Yaz döneminin Eylül itibariyle sona ermesi ve yarın okulların açılacak olmasından dolayı Ankara'da toplu taşıma düzeninde değişiklik yaşandı. EGO yazılı açıklama yaparak yeni sistemi vatandaşlar ile paylaştı.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan komşu ziyaretlerine başladı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan komşu ziyaretlerine başladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde yeni yönetim halkın sorunlarına daha hızlı müdahale etmek adına yeni bir program hayata geçirdi. Komşu ziyaretleri adı verilen bu programda vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Özarslan'ın ilk durağı 19 Mahallesi oldu.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan Kahramankazan Belediyespor'a ziyaret Başkan Çırpanoğlu Kahramankazan Belediyespor'u Bolu'da ziyaret etti Sırayla başlayan ligler öncesinde takımlar kamp yaparak yeni sezona mental ve fiziksel açıdan rahat girmenin hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda kendisinden büyük beklenti olan Kahramankazan Belediyespor ise çalışmalarını Bolu'da sürdürüyor.
ABB Türkiye - İzlanda maçı için dev ekranda yayın yapacak ABB Türkiye - İzlanda maçı için dev ekranda yayın yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz döneminde başlattığı ve vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gösterilen milli maçları dev ekranda yayınlama hizmetine devam ediyor. Millilerin Uluslar Liginin 2. maçında oynayacağı İzlanda mücadelesi için ABB'den davet geldi.
Ankara'da KETEM'e giden 60 yaşındaki kadının hayatı kurtuldu! Ankara'da KETEM'e giden 60 yaşındaki kadının hayatı kurtuldu! Ankara’da Gölbaşı Sağlıklı Hayat Merkezi’nin sağladığı imkan ile kolon kanseri olduğunu çok erken teşhis edebilen 60 yaşındaki Serpil Aksoy hastalığını kolay bir şekilde yenmeyi başardı.
Mamak Belediyesi Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek Mamak Belediyesi Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek Mamak Belediyesi ilçe sakinleri için programlar organize etmeye devam ediyor. Mamaklıların günün yorgunluğunu atması ve sevdikleri ile keyifli anlar yaşaması için hazırlanan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.
Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Paydos dedi Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Paydos dedi Pursaklar Belediyesinin Ağustos ayının son günlerinde başlattığı 6 oyunluk Tiyatro günleri dün gece oynanan Paydos oyunu sona erdi. Belediye bünyesinde tiyatro eğitimi alan kursiyerlerin sahneledikleri oyunlar özel anlar yaşattı.
Ankara yağmurlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor Ankara yağmurlu bir gün geçirmeye hazırlanıyor Son dönemde aralıklarla yağışların yaşandığı Ankara'da benzer bir durumun bugünde yaşanması ön görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Pazar gününe özel yapılan tahminde öğle saatlerinden akşama kadar yağmur yağmasının beklendiği ifade edildi.
Mamak Belediyesi DMD ailelerinin sesi olmaya devam ediyor Mamak Belediyesi DMD ailelerinin sesi olmaya devam ediyor Duchenne Kas Distrofisi (DMD) hastalığıyla mücadele eden ailelerin yanında olmaya devam eden Mamak Belediyesi sosyal medyada onların sesini duyuruyor.
EGO açıkladı: Başkent Kart İşlem Merkezi hizmet günleri değişti EGO açıkladı: Başkent Kart İşlem Merkezi hizmet günleri değişti Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm Ankaralılara sunulan ve şehrin sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanmalarını sağlayan Başkent Kart hakkında yeni bir açıklama geldi.
Bolu Dağı Tüneli Ankara İstanbul istikameti trafiğe açıldı Bolu Dağı Tüneli Ankara İstanbul istikameti trafiğe açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara İstanbul istikametinde yapılan çalışmaların tamamlanarak hizmete açıldığını duyurdu.