Ankara’nın 5 günlük hava durum tahmin raporu açıklandı Ankara’nın 5 günlük hava durum tahmin raporu açıklandı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ankara2nın 5 günlük hava durum tahmin raporunu açıkladı. Günü gününe açıklama yapan MGM, başkentte önümüzdeki 5 gün boyunca yağış beklenmediğini belirtti. İşte Ankara'nın 5 günlük hava durum raporu..
Ankara Valiliği'nden Çankaya'daki silahlı kavga hakkında açıklama! Ankara Valiliği'nden Çankaya'daki silahlı kavga hakkında açıklama! Ankara Valiliği bir açıklama yaparak Çankaya ilçesinde yapılan bir düğün sırasında çıkan silahlı kavga nedeniyle 6 kişinin yakalandığını duyurdu.
Keçiören Belediyesi milli takımın İzlanda maçını dev ekrandan yayınlayacak Keçiören Belediyesi milli takımın İzlanda maçını dev ekrandan yayınlayacak UEFA Uluslar Ligi B grubunda yer alan Türkiye bu akşam önemli bir maça çıkacak. A grubuna çıkma yolunda İzlanda engelini geçmek isteyen milliler için Keçiören halkı tek yürek olacak.
Kızılay Metro İstasyonu'nda Prostat Kanseri Farkındalık Ayı etkinliği yapıldı Kızılay Metro İstasyonu'nda Prostat Kanseri Farkındalık Ayı etkinliği yapıldı Ankara’da Kızılay Metro İstasyonu’nda Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Prostat Kanseri Farkındalık Ayı” etkinliği yapıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara prostat kanseri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
ABB Ankara'da öğrencilere ücretsiz giysi yıkama desteği veriyor ABB Ankara'da öğrencilere ücretsiz giysi yıkama desteği veriyor Özellikle Üniversite eğitimi için farklı şehirlere giden öğrenciler sosyal hayatını devam ettirebilmesi açısından bazı sorunlar ile karşılaşıyor. Bu öğrencilerin sıkıntılarının giderilmesi adında Ankara Büyükşehir Belediyesi bir çok hizmeti hayata geçirdi.
Altındağ Belediyesi Teknofest ekibi Antalya'da birinci oldu! Altındağ Belediyesi Teknofest ekibi Antalya'da birinci oldu! Teknoloji konusunda ülke gençlerinin potansiyelini keşfetmesi adında büyük bir hamle olarak nitelendirilen Teknofest devam ediyor. Bu kapsamda Ekim ayında Adana'da gerçekleştirilecek büyük Teknofest öncesi heyecan Antalya'da yaşandı.
Enerji Bakanı Ankara'da Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde konuştu Enerji Bakanı Ankara'da Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde konuştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara’da Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yeni eğitim öğretim dönemi açılış törenine katılarak burada öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.
10 bin lirası olan başvursun! Altındağ Belediyesi arsa satıyor 10 bin lirası olan başvursun! Altındağ Belediyesi arsa satıyor Ankara'da arsa fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken arsa sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Altındağ Belediyesi ihaleyle arsa satışı yapılacağını duyurdu.
Bakan Tekin Arjantin İlkokulu'nda 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı Bakan Tekin Arjantin İlkokulu'nda 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Arjantin İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için düzenlenen açılış töreninde öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluştu.
Başvurusu 16 Eylül'de! TOKİ Ankara'da 9.110 TL taksitle ev sahibi yapacak Başvurusu 16 Eylül'de! TOKİ Ankara'da 9.110 TL taksitle ev sahibi yapacak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, Ankara'da 9.110 TL'den başlayan taksitlerle sosyal konut projesi satışı yapılacağını açıkladı. TOKİ Ankara başvuru tarihleri 16 - 20 Eylül olarak açıklandı.
ABB Başkanı Yavaş yeni eğitim öğretim dönemi mesajı paylaştı ABB Başkanı Yavaş yeni eğitim öğretim dönemi mesajı paylaştı Uzun süren tatil döneminin ardından milyonlarca öğrenci yeniden okullara döndü. Yedi dönemin ilk günü münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Mamak Belediyesi milli maç için ilçede devam ekran kuracak Mamak Belediyesi milli maç için ilçede devam ekran kuracak A Milli Futbol Takımı yarın akşam İzlanda ile İzmir'de karşı karşıya gelecek. Uluslar Liginde A grubuna çıkma hedefini koruyan millilerin oynayacağı mücadeleye ilgi yüksek olacak.