Pursaklar SYD Vakfına yardımcı hizmetli alacak Pursaklar SYD Vakfına yardımcı hizmetli alacak İŞKUR üzerinden akşam saatlerinde yeni bir personel alım haberi geldi. Aktarılan son habere göre Pursaklar SYD Vakfına yardımcı hizmetli alımı yapılacak. Başvurular 9 Eylül ile 16 Eylül arasında yapılacak.
Türkiye'nin ikinci astronotu Ankara'da öğrencilerle buluştu Türkiye'nin ikinci astronotu Ankara'da öğrencilerle buluştu Türkiye’nin ikinci astronotu olan Tuva Cihangir Atasever bugün Ankara’da 3 okulu ziyaret ederek öğrencilere mühendislik ve uzay konusunda bilgiler verdi.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde miniklere eğlenceli anlar yaşatıyor Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde eğlenceli anlar yaşatıyor Ankara'nın Sincan ilçesinde hayatının ilk döneminde eğitimle tanışan minik bireylere özel programlar gerçekleştiriliyor. Belediye tarafından hizmet veren Anne Çocuk Oyun Evleri çocuklara uygun sosyalleşme ortamı sunuyor.
Ankara Şehir Hastanesi’ne hangi otobüs gider, metro gidiyor mu? Ankara Şehir Hastanesi’ne hangi otobüs gider, metro gidiyor mu? Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Ankara Şehir Hastanesi başkentliler tarafından en sık tercih edilen hastaneler arasında yerini alıyor. Pek çok bölümün bir arada olduğu Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir, hangi EGO geçiyor?
Ankara Kırıkkale otoyolunda yaşanan kazalarda 7 kişi yaralandı Ankara Kırıkkale otoyolunda yaşanan kazalarda 7 kişi yaralandı Başkentin etkileşiminin yoğun olduğu komşu şehri Kırıkkale'ye gidilen yolların birisinde peş peşe 2 kaza meydana geldi. Birbirine sadece 100 metre uzaklıkta yaşanan kazaların bilançosu ağır oldu.
Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Ankara’da toplanıyor! Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Ankara’da toplanıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yönetiminde Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Ankara’da toplanacak.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin heyecanına ortak oldu Yurt genelinde ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim bugün itibariyle başladı. Yeniden arkadaş ve öğretmenlerine kavuşan öğrencileri aileleri ve yetkililer yalnız bırakmadı.
Ankara'da kayınpeder cinayeti! Damadı kahvaltıda bıçakladı! Ankara'da kayınpeder cinayeti! Damadı kahvaltıda bıçakladı! Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir damat kendisini kahvaltıya çağıran kayınpederini bıçaklayarak öldürdü.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla Atatürk 2 filmini izledi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu vatandaşlarla Atatürk 2 filmini izledi Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Merhaba Sonbahar etkinliğinin son gününde vatandaşlarla buluştu. İlk olarak etkinlik alanındaki stantları gezen Başkan Beşikçioğlu kahve tadımı sonrasında vatandaşlarla birlikte film izledi.
Mamak Belediyesi'nin Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi sona erdi Mamak Belediyesi'nin Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi sona erdi Mamak Belediyesi tarafından kadınlara verilen destekler tüm hızı ile devam ederken Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi yoğun ilgi gördü. Düzenlenen kermes davullar ve zurnalar eşliğinde sona erdi.
Kahramankazan Belediyesi vatandaşları telefon dolandırıcılarına karşı uyardı Kahramankazan Belediyesinden dolandırıcı uyarısı Sayıları son dönemde girerek artan tanınmış isimlerin adını kullanarak insanları dolandırma vakalarına yenileri ekleniyor. Konu ile ile ilgili olarak bir açıklamada Kahramankazan Belediyesinden geldi.
Ankara'da öğrencilere ilk dersi Yusuf Dikeç verdi! Ankara'da öğrencilere ilk dersi Yusuf Dikeç verdi! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yaptığı atış ile tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen milli atıcı Yusuf Dikeç, Milli Eğitim Vakfı (MEV) Koleji Özel Ankara Okullarında yeni eğitim yılının ilk dersini verdi.