Ankara Etimesgut'ta apartmanın çatısında çıkan yangın panik yaşattı Ankara Etimesgut'ta apartmanın çatısında çıkan yangın panik yaşattı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde gece saatlerinde çıkan çatı yangını paniğe neden oldu.
Ankara’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı bugün sona eriyor Ankara’da kamu kurumuna temizlik görevlisi alımı bugün sona eriyor Kamu personel alımlarını takip edenler için önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde başvurularının başladığı Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü personel başvuruları bugün sona eriyor.
Keçiören Belediyesi ilçe geneline çöp konteyneri yerleştirmeyi sürdürüyor Keçiören Belediyesi ilçe geneline çöp konteyneri yerleştirmeyi sürdürüyor Keçiören halkının yıllardır halledilmesini istediği konteryner sorunu ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın yaptığı duyurunun ardından ekipler cadde ve sokaklara konteynerlar yerleştiriyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin milli maçlar için kurduğu ekranlara yoğun ilgi ABB'nin milli maçlar için kurduğu ekranlara yoğun ilgi gösteriliyor ABB futbol müsabakası olmasının ötesinde milli duyguların yoğun olarak yaşandığı A Milli Futbol Takımı maçlarını yayınlamayı sürdürüyor. AOÇ Doğal Yaşam Parkına kurulan dev ekrana yoğun ilgi gösteriliyor.
Türkiye’nin İklim Elçileri Ankara’da buluştu! Türkiye’nin İklim Elçileri Ankara’da buluştu! 2021 yılında kurulan İklim Elçileri Hareketi bu yıl Azerbaycan’da yapılacak olan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nın öncesinde Ankara’da toplandı.
Ankara Kent Konseyi Kalecik'te Bisiklet Kampı düzenleyecek Ankara Kent Konseyi Kalecik'te Bisiklet Kampı düzenleyecek Ankara halkının kendi arasında sosyal bağını artırmak ve şehrin kültür zenginliğini gözler önüne sermek adına programlar geliştirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Ankara Kent Konseyi de yoğun bir şekilde çalışıyor.
Ankara'da motosiklet kazası kamerada: İki kişi otomobilin üstünden uçtu! Ankara'da motosiklet kazası kamerada: İki kişi otomobilin üstünden uçtu! Ankara’nın Sincan ilçesinde bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kaza neticesinde motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.
Altındağ Belediyesi zanaatkar ustaları Altınköy'de bir araya getiriyor Altındağ Belediyesi zanaatkar ustaları bir araya getiriyor El emeği ile üretilen eserler vatandaşlar arasında her zaman ayrı bir yerde tutuluyor. Hayatının büyük bir kısmını bu eserleri üretmeye adayan insanlar ise mesleklerinin önemli temsilcileri arasında gösteriliyor.
Ankara'da polis ile iki motosikletli arasında kovalamaca Ankara'da polis ile iki motosikletli arasında kovalamaca Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde polis ile iki motosikletli arasında kovalamaca yaşanırken bir vatandaş bu kovalamacanın görüntülerini kaydetti.
Ankara dahil 81 ilde Çember-22 operasyonları: 3.126 şüpheli yakalandı Ankara dahil 81 ilde Çember-22 operasyonları: 3.126 şüpheli yakalandı Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen operasyonlar tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri daha bu sabah gerçekleştirildi. 81 ilde Çember-22 operasyonları yapıldı.
Kenarda köşede 255 bin TL'si olan başvurabilir! Keçiören Belediyesi konut satıyor Kenarda köşede 255 bin TL'si olan başvurabilir! Keçiören Belediyesi konut satıyor 10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında Keçiören Belediyesi konut satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Şenyuva'da bulunan konutlar için satış koşulları belli oldu.
Etimesgut Belediyesi Akıllı Atık Toplama Sistemi için pilot bölgeyi duyurdu Etimesgut Belediyesi Akıllı Atık Toplama Sistemi için pilot bölgeyi duyurdu Etimesgut Belediyesi, temizlik hizmetlerinde atıklarla mücadeleye devam ediyor. “Akıllı Sistem Atık Toplama” uygulaması hizmetini duyuran belediye proje için ilk olarak pilot bölgede çalışmalara başlanacağını bildirdi.