Ankara Sincan'da sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldüren lise öğrencisinin yargılanmasına başlandı Ankara Sincan'da sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldüren lise öğrencisinin yargılanmasına başlandı Ankara'nın Sincan ilçesinde sınıf arkadaşı H. Ü.'ı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen lise öğrencisi E. N. D.'nin yargılanmasına başlandı. Ankara Batı Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmanın öncesinde adliye önünde basın açıklaması yapıldı.
Üniversite öğrencilerine iki yeni burs desteği açıklandı! Üniversite öğrencilerine iki yeni burs desteği açıklandı! Ankara Bilim Üniversitesi tarafından öğrenciler için iki yeni destek programı başlatıldı. Öğrenciler bu iki programdan yararlanıp burs elde edebilecekler.
Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri için ders kayıtları devam ediyor Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri için ders kayıtları devam ediyor Mahalle Kültür Evlerinde ders kayıtlarının devam ettiği açıklandı. Kahramankazan Belediyesi yaptığı açıklamasında derslerin 16 Eylül'de başlayacağını duyurarak görülecek dersleri de sıraladı.
ABB servis şoförlerini ilk yardım konusunda bilinçlendirdi ABB servis şoförlerini ilk yardım konusunda bilinçlendirdi Başta trafik kazaları olmak üzere gün içinde meydana gelen kaza olaylarında insanların hayatının kurtarılmasında yapılan ilk müdahale büyük önem taşıyor. İnsanlar yaralı vatandaşlara iyi niyetleri olduğu halde yaptıkları yanlış müdahaleler ile zarar verebiliyor.
Mamak Belediyesi’nden ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı Mamak Belediyesi’nden ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı Günümüzde pek çok hastalığın temelinde obezite yatıyor. Mamak Belediyesi obeziteye dikkat çekmek için ücretsiz Obezite ve Sağlıklı Yaşam Kampı etkinliği düzenlediğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet iradesine dil uzatanı affetmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet iradesine dil uzatanı affetmez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanlığını yaptığı AK Partinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.
Ankara'da beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 4 kişi yaralandı! Ankara'da beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 4 kişi yaralandı! Ankara’nın Sincan ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir beton mikseri ile bir otomobil çarpıştı.
Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak! Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak! Ankara’nın Beypazarı ilçesinde 11 Eylül 2024 Çarşamba günü bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.
Ankara'da simit fiyatları yeniden 15 TL oldu! Ankara'da simit fiyatları yeniden 15 TL oldu! 2024 yılının ilk günlerinde başkentte simit fiyatları 10 liradan 15 liraya çıkartılmıştı. Vatandaş tarafından karara büyük tepki gösterilmiş ve zam kararı geri çekilmişti. Gelen son haberde ise simidin yeniden 15 liraya çıkartılacağı öğrenildi.
53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları 53 ilde 747 arsa satışı bugün başladı! İşte Ankara fiyatları Aralarında Ankara'nın da yer aldığı 53 ilde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından arsa satışı bugün itibariyle başladı. İşte satılık arsa fiyatları...
Ankara Çubuk'ta kadınlar tarhana yapıp öğrencilere burs veriyorlar Ankara Çubuk'ta kadınlar tarhana yapıp öğrencilere burs veriyorlar Ankara’nın Çubuk ilçesinde kadınlar ürettikleri tarhanalardan kazandıkları gelir ile üniversite öğrencilerine destek oluyorlar.
Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu Tatilleri sona eren Etimesgutlu öğrenciler bu haftadan itibaren yeniden okullarına döndü. Belediye yönetimi ise maddi durumu el vermeyen ailelerin çocuklarına önemli bir jest yaptı.