Bursa'dan Trabzon'a üniversite yolculuğu Ankara'da kötü bitti Bursa'dan Trabzon'a üniversite yolculuğu Ankara'da kötü bitti Okulların açılması ile birlikte üniversite öğrencileri içinde okula dönüş yolculuğu başladı. Bu nedenle Trabzon'da üniversite eğitimi gören çocuklarını araba ile götüren aile Ankara'da kaza yaptı.
Ankara Elmadağ’da sürücü duran araca çarptı Ankara Elmadağ’da sürücü duran araca çarptı Ankara'da dikkatsiz sürücü önündeki araca çarptı. İddiaya göre telefonla oynadığı aktarılan sürücünün aracı fark etmediği için fren yapmadığı belirtildi.
Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Ankara arası Süper Hızlı Tren projesi masada Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Ankara arası Süper Hızlı Tren projesi masada Ulaştırma ve altyapı bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul ve Ankara arasındaki Süper Hızlı Tren Projesi’nin masada olduğunu duyurdu. Saatte 350 km/sa hızla çalışması planlanan tren için çalışmaların başladığı ifade edildi.
Ankara'da tarihi eser operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi Ankara'da tarihi eser operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi Ankara'da gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda 340 malzeme ekipler tarafından ele geçirildi. Yapılan operasyonda yurt dışına kaçırılmaya çalışılan çok sayıda tarihi eser yakalandı.
Sincan Belediyesi Eko Çiftlik ile çevrenin korunmasına yardımcı oluyor Sincan Belediyesi Eko Çiftlik ile çevrenin korunmasına yardımcı oluyor Ankara'nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz dönemlerde kurulan Sıfır Atık Eğitim Merkezi faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezde geri dönüşüm çalışmaları yapılırken aynı zamanda ziyarete geçen gençlerin bu konuda farkındalık sahibi olması sağlanıyor.
12 Eylül mağdurları anlattı: Falakaya yatırsınlar diye dua ederdim 12 Eylül mağdurları anlattı: Falakaya yatırsınlar diye dua ederdim 12 Eylül mağdurları yaşadıkları kötü muameleleri ve işkenceleri anlattı. 12 Eylül 1980 mağdurları Mamak Askeri Cezaevi’nde kurulan C5 isimli işkence odalarında gördükleri muameleleri dile getirdi.
ABB'den öğrencilere servis ve abonman bilet desteği: Başvurular başladı ABB'den öğrencilere servis ve abonman bilet desteği: Başvurular başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla başlattığı “Süt Desteği Projesi”nin ardından eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına öğrencilere servis ve abonman bilet desteği sağlamak üzere harekete geçti. Söz konusu destekler için başvuruların alınacağı duyuruldu.
Ankara Çankaya'da düğünde çıkan silahlı kavgada 5 kişi tutuklandı Ankara Çankaya'da düğünde çıkan silahlı kavgada 5 kişi tutuklandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde düzenlenen düğünde başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü. Kavgaya karıştıkları belirlenen ve gözaltına alınan 5 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş vatandaşları Gazi Paşa'yı anma ve yağlı pehlivan güreşlerine davet etti ABB Başkanı Yavaş'tan Ankara yağlı pehlivan güreşleri daveti Başkent Ankara'da geçtiğimiz günlerde Keçiören ilçesinde gerçekleştirilen Taha Akgül Karakucak güreşleri büyük ilgi görmüştü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilerleyen günlerde yapılacak yeni güreş müsabakasına vatandaşları davet eden bir paylaşımda bulundu.
Ankara Beypazarı'nda TIR ile iki otomobilin karıştığı kaza kamerada Ankara Beypazarı'nda TIR ile iki otomobilin karıştığı kaza kamerada Ankara Beypazarı'nda meydana gelen trafik kazasında TIR virajı dönmek için duran araca arkadan çarparken yolda seyir halinde olan 2. bir araca daha çarptı. Kazada can kaybı yaşanmadı.
Mamak Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği yarışması düzenleyecek Mamak Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği yarışması düzenleyecek Ankara'nın Mamak ilçesinde vatandaşların da içinde yer aldığı kültür sanat organizasyonlarına bir yenisi daha eklenecek. Mamak Belediyesi "O Yetenek Sensin" adlı bir ses yarışması düzenleyeceğini açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB KPSS puanı ile zabıta memuru alım ilanı yayımladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB KPSS puanı ile zabıta memuru alım ilanı yayımladı! Zabıta haftasını kutlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilk defa atanmak üzere zabıta memur alım ilanı yayımladı. ABB zabıta alımı için başvuru şartları, tarihi ve başvuru yeri ile sınav konuları açıklandı.