Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor Haber Ankara olarak takipçilerimize sosyal medya hesabımız üzerinden şehirde çözülmesi gereken en acil konunun ne olduğunu sorduk. Paylaşımımıza en çok gelen yorum ise şehirde trafik sorunu olduğu şeklinde oldu.
Bolu Dağı tünelinde Ankara istikametinde kaza: 3 yaralı! Bolu Dağı tünelinde Ankara istikametinde kaza: 3 yaralı! Bolu Dağı Tüneli'nde meydana gelen trafik kazasında binek araç acil çıkış kapısına çarptı. Kazada araç içerisinde bulunan 3 aile üyesi yaralanırken baba gözyaşlarını tutamadı.
Keçiören Belediyesi Bağlum Bostan alanı ile ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor Keçiören Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sebze desteği sağlıyor Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz dönemlerde büyük bir alanda bostan kurulmuştu. Kurulan bostan vatandaşlar için bir ziyaret noktası olurken aynı zamanda dar gelirli ailelere gıda deposu olmuştu.
Milli Emlak Ankara'da 2.250 TL taksitle hazine arazisi ve arsa satıyor! Milli Emlak Ankara'da 2.250 TL taksitle hazine arazisi ve arsa satıyor! Son dönemde yükselen konut ve arsa fiyatlarını düşürmek için hükümet peş peşe yeni tedbirleri devreye sokarken bu kapsamda hazine arazileri de satışa çıkmıştı. Milli Emlak'tan satılık arsalar için yeni ilanlar yayımlandı...
Altındağ Belediyesi personelleri için her hafta seminer düzenliyor Altındağ Belediyesi personelleri için her hafta seminer düzenliyor Altındağ ilçesinde hizmetin iyi olmasını istediği kadar personellerinde donanımlı olmasını isteyen yönetim her salı personellerine uzman kişiler aracılığıyla eğitim veriyor. Bu hafta Altındağ Belediyesi çalışanları öfke kontrolü konulu seminere katıldı.
Ankara'da açılan Afganistan Renkleri sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankara'da açılan Afganistan Renkleri sergisi ziyaretçilerini bekliyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Usta – Çırak projesi kapsamında yapılan çalışmalarla Ankara Kızılay’da bir kültürel sergi açıldı. Sergide Afganistan’ın kültürüne dair bilgiler veriliyor.
Ankara Çubuk'ta İlköğretim Haftası törenle kutlandı Ankara Çubuk'ta İlköğretim Haftası törenle kutlandı 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle Ankara’nın Çubuk ilçesinde İlköğretim Haftası düzenlenen tören ile kutlandı.
ABB Meclisi eylül ayı üçüncü toplantısı yapıldı! ABB Meclisi eylül ayı üçüncü toplantısı yapıldı! Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi'nde eylül ayının üçüncü toplantısı yapılırken ilgili gündem maddeleri ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beşiktaş'ı kabul etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Beşiktaş'ı kabul etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Beşiktaş yönetimini ve sporcularını kabul ederek bir görüşme gerçekleştirdi.
Ankara Kahramankazan'da Halk Kütüphanesi açıldı! Ankara Kahramankazan'da Halk Kütüphanesi açıldı! Ankara’nın Kahramankazan ilçesine bir kütüphane daha kazandırıldı. Yeni kütüphane ilçede Millet Bahçesi’nde tören ile açılarak hizmete girdi.
Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı Mamak Belediyesi tarafından yeni eğitim yılı için ilçe bulunan okullara ve öğrencilere temizlik ve eğitim malzemeleri desteği verildi.
Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yeni personel alım duyurusu Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’nden yeni personel alım duyurusu Mamak Belediyesi Mamak İstihdam Merkezi üzerinden yeni bir personel alım duyurusu geldi. Yapılan açıklamada OSB çalıştırılmak üzere bay bayan personellerin alınacağı ifade edildi. 18-45 yaş arası adaylar için yapılacak alımda detaylar belli oldu.