Ankara'da düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri'nde baklava yarışı! Ankara'da düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri'nde baklava yarışı! Ankaralıları Gaziantep lezzetleri ile buluşturacak olan Gaziantep Tanıtım Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde başladı. Pazar gününe kadar devam edecek olan festival yarışmalarla renkleniyor.
Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı! Keçiören Belediyesi'nden konut imarlı satılık arsa ihalesi ilanı! Keçiören Belediyesi arsa satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Kanuni Mahalle sınırları içerisinde yer alan taşınmazlar belediye tarafından ihale yöntemiyle satılacak.
Milli Emlak Ankara Gölbaşı’nda konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı Milli Emlak Ankara Gölbaşı’nda konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan 3 adet arsa ihale ile satışa çıkarıldı.
Ankara istikametindeki motosiklet Bolu'da iki araç arasında kalıp kaza yaptı! Ankara istikametindeki motosiklet Bolu'da iki araç arasında kalıp kaza yaptı! Bolu’dan Ankara’ya gelmek için seyir halinde olan motosiklet sürücüsü kamyon ile minibüs arasından geçmek isterken kaza yaptı.
Ulucanlar Cezaevi'nde 12 Eylül'de idam edilen ülkücüler anıldı Ulucanlar Cezaevi'nde 12 Eylül'de idam edilen ülkücüler anıldı 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde o dönem idam edilen ülkücüler bugün Ankara’da Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde anıldılar.
Başkent Ankara'da Gaziantep Tanıtım günleri başladı! Başkent Ankara'da Gaziantep Tanıtım günleri başladı! Başkent Ankara'da damakları şenlendirecek Gaziantep tanıtım günleri başladı. Damakları şenlendirecek olan etkinlik Başkent Millet Bahçesi'nde düzenleniyor.
Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak Başkent Enerjisa düzenli olarak bölgesel planlı elektrik kesintisi yapıyor. Bu kapsamda Beypazarı'nda yarın elektriklerin kesileceği bölgeler de tek tek sıralandı.
Sincan Belediyesi’nden kuru peyzaj çalışması Sincan Belediyesi’nden kuru peyzaj çalışması Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kuru peyzaj yöntemi ile bölgeyi renklendirmeye devam ediyor. Renkli taşlarla süslenen alanlar görenlerin dikkatini çekiyor.
Dijital Dönüşüm Yetenek Merkezi 46 öğrencisini mezun etti Dijital Dönüşüm Yetenek Merkezi 46 öğrencisini mezun etti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin düzenlemiş olduğu Dijital Dönüşüm Yetenek Merkezi bu yıl ikinci dönemde 46 öğrencisini mezun etti. Mezun edilen öğrencilere sertifikaları teslim edildi.
KEÇMEK kursları ne zaman başlıyor 2024, hangi kurslar var, kurs kaydı nasıl yapılır? KEÇMEK kursları ne zaman başlıyor 2024, hangi kurslar var, kurs kaydı nasıl yapılır? Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen KEÇMEK kurslarına yoğun ilgi sürüyor. 2024 - 2025 kurs dönemi için kayıt işlemleri başladı. KEÇMEK kurs kaydı başvuru ekranı açıldı.
Altındağ Belediyesi Filistin için Hamamönü'nde kermes yapacak Altındağ Belediyesi Filistin için Hamamönü'nde kermes yapacak Aylardır devam eden savaşta Gazze'de şu ana kadar 40 binden fazla insanı katleden İsrail yönetimi farklı milletten insanları da hayattan koparmıştı. O isimlerden birisi de Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi olmuştu. Yaşanan bu olay sonrası Altındağ Belediyesi anlamlı bir adım attı.
Ankara’da FETÖ firarisine operasyon Ankara’da FETÖ firarisine operasyon Fethullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan R.D. Yozgat’ta yürütülen çalışmalar sonucunda Ankara’da yakalandı.