Ankara Büyükşehir Belediyesinden AŞTİ'de üniversitelilere sıcak karşılama ABB'den AŞTİ'de üniversitelilere sıcak karşılama Üniversitelerin açılması ile birlikte ilk senelerinde olanlarda dahil binlerce öğrenci Ankara'ya geri dönmeye başladı. ABB'de şehre gelen öğrencileri karşılamak için AŞTİ'de bir stant kurdu.
Ankara’da İŞKUR üzerinden KPSS şartsız binlerce personel alımı yapılacak! Ankara’da İŞKUR üzerinden KPSS şartsız binlerce personel alımı yapılacak! KPSS puanı düşük olan ya da olmayan adaylar için İŞKUR üzerinden KPSS'siz işçi alım ilanları yayımlandı. Ankara'da ikamet edenlerin başvurabileceği İŞKUR Ankara personel alımlarına ilişkin başvuru şartları belli oldu.
Kahramankazan Belediyesi evde tedavi gören hastaların sağlık kontrollerini yapıyor Kahramankazan Belediyesi evde sağlık hizmetine devam ediyor Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde sağlık alanında bir çok vatandaşın işini büyük oranda kolaylaştıracak bir hizmet veriliyor. Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti ile köy ve ilçedeki hastaların ayaklarına kadar gidiliyor.
Mamak’ta bir hırsız gündüz vakti mağaza kasasından 4 bin TL çaldı Mamak’ta bir hırsız gündüz vakti mağaza kasasından 4 bin TL çaldı Mamak'ta bir hızsız gündüz vakti girmiş olduğu giyim mağazasının kasasından 4 bin TL çaldı. Parayı alan hırsız daha sonra olay yerinden hızla kaçtı.
ABB POMEM Parkur Hazırlık Kurs başvurularını başlatıyor ABB POMEM Parkur Hazırlık Kurs başvurularını başlatıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi polislik sınavlarına girmek isteyenler için POMEM Parkur Hazırlık Kurs başvurularının 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Ankara'da yıl boyu devam eden kurslar içerikleri gençlerin de ilgisini çekiyor. Bu konuda Altındağ Belediyesi de verdiği kurslar ile binlerce gencin olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.
Mamak Belediyesi Park Konserlerine devam ediyor Mamak Belediyesi Park Konserlerine devam ediyor Mamak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Mahallemde Hayat Var Park Konserleri etkinliğine devam ettiğini açıkladı. Konserin bugünkü adresinin Piri Reis İlkokulu olduğu öğrenildi.
Ankara'da hava sıcaklıkları giderek düşüyor Ankara'da hava sıcaklıkları giderek düşüyor Eylül ayının ortasına gelinmesi sıcaklıkların giderek etkisini azaltmasını beraberinde getirdi. Aşırı sıcak ve bir o kadar yoğun yağışlarla dolu bir yaz geçiren Ankara'da gözler gelecek günlere çevrildi.
Etimesgut Belediyesi Etisem kayıtları başlıyor Etimesgut Belediyesi Etisem kayıtları başlıyor Sonbahar dönemine girilmesi ve okul dönemi ile beraber kurslarda hareketlik yaşanmaya başladı. Bu dönemde Etimesgutlular için yıllardır eğitim veren Etisem kursları ile ilgili duyuru yapıldı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Polatlı'da Sakarya Zaferi kutlama programına katıldı ABB Başkanı Mansur Yavaş Polatlı'da Sakarya Zaferi kutlama programına katıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Sakarya Zaferi’nin 103. Yıl dönümü kutlama programına katıldı.
Ankara dahil 17 ilde FETÖ’ye yönelik Kıskaç-27 operasyonları düzenlendi Ankara dahil 17 ilde FETÖ’ye yönelik Kıskaç-27 operasyonları düzenlendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamasında 17 ilde FETÖ’ye yönelik Kıskaç-27 operasyonunun düzenlendiğini açıkladı. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 39 şüpheli yakalandı.
Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi Sincan Belediyesi yüzme kursları 2 binden fazla öğrenciye ders verdi Yaz döneminin sona ermesi ile beraber bu mevsime özel kurslarda tamamlandı. Sincan Belediyesi tarafından verilen kurslardan bu yaz da yüzlerce kişi yararlandı.