Ankara Sincan'da trafik kavgası: 23 yaşındaki kurye öldürüldü Ankara Sincan'da trafik kavgası: 23 yaşındaki kurye öldürüldü Ankara Sincan'da trafikte yol verme kavgası ne yazık ki cinayete dönüştü. Kalabalık grubun saldırısına uğrayan 23 yaşındaki kurye kalbine aldığı tornavida darbesi ile hayatını kaybetti.
Etimesgut Belediyesi'nin Kentfest Festivali'nde Alarme Zamanı Etimesgut Belediyesi'nin Kentfest Festivali'nde Alarme Zamanı Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Uluslararası Kentfest Tiyatro Festivali tüm hızı ile devam ederken festivalde bu sefer Alarme oyunu sanatseverlerle buluşturuldu. Oyun büyük beğeni topladı.
Ankara Kahramankazan'da Galat yerleşimi keşfedildi! Ankara Kahramankazan'da Galat yerleşimi keşfedildi! Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Ankara Üniversitesi tarafından yapılan yüzey araştırmaları sonucunda Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait yeni yerleşim yerleri bulundu. Ankara kırsalı üzerinde çalışmaların süreceği ifade edildi.
Ankara Devlet Opera ve Balesi personel alımı 2024 ilanı yayımlandı Ankara Devlet Opera ve Balesi personel alımı 2024 ilanı yayımlandı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımladı. Sanatçı alımı ve sahne üstü / gerisi olmak üzere 2 farklı alanda yapılacak alımlarda Ankara DOB'da yer aldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı: "Keyfi harcanan her kuruşun hesabını sormaya devam edeceğiz" Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı: "Keyfi harcanan her kuruşun hesabını sormaya devam edeceğiz" Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı belediyenin bütçesine yönelik açıklamalar vererek rakamlarla yılın ilk 3 ayında yapılan harcamalara dikkat çekti.
Ankara'nın merkeze en uzak ilçeleri: Birinci başka şehre daha yakın Ankara'nın merkeze en uzak ilçeleri: Birinci başka şehre daha yakın Başkent Ankara bünyesinde barındırdığı 25 ilçe ile ülkenin en fazla ilçesi olan şehirleri arasında bulunuyor. Bu ilçelerden bazıları merkez ilçe olurken bazıları ise 100 kilometreden fazla bir uzaklıkta başkent sınırları içinde yer alıyor.
Ankara'da 13 yaşındaki çocuğun asansör kazasında hayatını kaybetmesi olayında 3 tutuklama Ankara'da 13 yaşındaki çocuğun asansör kazasında hayatını kaybetmesi olayında 3 tutuklama Ankara’da geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden 13 yaşındaki B.S.B için yürütülen soruşturmada 3 kişi tutuklandı.
Ankara'da polise ve jandarmaya 380 yeni araç tahsis edildi Ankara'da polise ve jandarmaya 380 yeni araç tahsis edildi Ankara’da İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı’na 380 araç daha tahsis edilirken araçların teslimi için tören düzenlendi.
Ankara Sincan'da yüklü beton mikseri yola devrildi! Ankara Sincan'da yüklü beton mikseri yola devrildi! Ankara’nın Sincan ilçesinde yüklü olan beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.
Ankara Etimesgut’ta otomobil park halindeki tıra çarptı: 2 ölü 3 yaralı Ankara Etimesgut’ta otomobil park halindeki tıra çarptı: 2 ölü 3 yaralı Ankara’dan feci bir kaza haberi geldi. Aracının lastiğini değiştirmek için yıl kenarına park eden tıra arkadan otomobil çarptı. Otomobilin tıra resmen ok gibi saplandığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.
Mamak Belediyesi'nden Ankaralılara davet: Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvuru başladı Mamak Belediyesi'nden Ankaralılara davet: Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için başvuru başladı Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen ekolojik yerel değerler gezisi için tüm Ankaralılara davet geldi. Ankara geneli için Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi başvuruları başladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Halk gününde vatandaşların taleplerini dinliyor Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı Halk gününde vatandaşların taleplerini dinliyor Vatandaşlar talep ve sıkıntılarının giderilmesi ve kendilerine muhatap bulmak adına ilk başta yerel yönetimlere gidiyor. İl ve ilçe belediyelerinin bu konudaki ilgi ve alakası vatandaşlar açısından büyük önem taşıyor.