Ankara'da trafikte makas atan sürücü o anları paylaştı Ankara'da trafikte makas atan sürücü o anları paylaştı Ankara’da bir sürücü trafikte lüks aracı ile seyahat ederken makas attığı anları sosyal medyadan paylaştı. Sürücü ve araç içerisindeki yolcunun tavırları tepki topladı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 200 kişilik personel alımı ilanı paylaştı Pursaklar Belediye Başkanı Çetin 200 kişilik personel alımı ilanı paylaştı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde iş arayan vatandaşları istihdam etme girişimleri sürüyor. İşveren ile iş sahiplerini bir araya getiren Pursaklar Belediyesi yeni bir ilan yayınladı.
Ankara Mamak'ta bıçaklı kavga: 3 kişi yaralandı Ankara Mamak'ta bıçaklı kavga: 3 kişi yaralandı Ankara Mamak'ta bulunan bir parkta 2 grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Kavgada 3 kişi yaralandı.
Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi bünyesinde ilçenin farklı yerlerinde hizmet veren kreşlerde yüzlerce küçük çocuk eğitim görüyor. Bu nedenle miniklerin eğitiminde yetkili olan öğretmenlerinde tam donanımlı olması büyük önem taşıyor.
MSB açıkladı! 6 terörist daha etkisiz hale getirildi MSB açıkladı! 6 terörist daha etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyinde 4, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 terör örgütü üyesinin düzenlenen operasyon sonucunda etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
ABB Başkanı Yavaş: Yöneticilerin hesap vereceği bir sistem kurmamız gerekiyor ABB Başkanı Yavaş: Yöneticilerin hesap vereceği bir sistem kurmamız gerekiyor ABB Başkanı Yavaş Çankaya'da düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Başkan Mansur Yavaş söz aldığı etkinlikte kamu kurum ve kuruluşlarında yönetim hakkına sahip kişilerin yolsuzluk yapmalarının önüne geçilmesinin önemine dikkat çekti.
Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisinde sıra Çankaya'da Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisinde sıra Çankaya'da Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ekolojik yerel değerler gezisi devam ederken bu hafta Çankaya bölgesinden katılımcıların başvurularının kabul edileceği belirtildi.
ABB Pomem Hazırlık Kursları için kayıtlar resmen başladı ABB Pomem Hazırlık Kursları için kayıtlar resmen başladı Polis olmak isteyen adaylar KPSS'den aldıkları puanların ardından mülakata girerek hayaline ulaşmaya çalışıyor. Bu nedenle adayların parkur mülakatını geçmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi kurs düzenliyor.
Kırgızistan'ın bağımsızlığı Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde kutlandı Kırgızistan'ın bağımsızlığı Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde kutlandı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Türkiye-Kırgızistan ilişkilerini geliştirecek bir program gerçekleştirildi. Türkiye'nin soydaş devleti olan Kırgızistan'ın kuruluşunun 33. yıl dönümü etkinlikleri Gölbaşı Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.
Ankara'da otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti Ankara'da otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli scooter sürücüsü hayatını kaybetti. Scooter sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.
Etimesgut Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs verecek Etimesgut Belediyesi'nden ücretsiz üniversite sınavı kursu Okulların açılması ile beraber eğitim hayatının bir sonraki aşamasına geçme eşiğinde olan öğrenciler çalışmalarını hızlandırdı. Etimesgut Belediyesi de üniversite sınavına girecek 12. sınıf öğrencileri için bir program hazırladı.
Ankara Ümitköy metrosunda intihar girişimi! Metro seferleri durduruldu Ankara Ümitköy metrosunda intihar girişimi! Metro seferleri durduruldu Ankara'da sabah saatlerinde Ümitköy metrosunda bir kişinin raylara atlayarak intihar girişiminde bulunduğu açıklandı. İntihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu, metroda yoğunluk yaşandı.