Pursaklar Belediyesi öğrenci sağlığı için okul kantinlerini denetliyor Pursaklar Belediyesi öğrenci sağlığı için okul kantinlerini denetliyor Yeni eğitim döneminin başlaması ile beraber milyonlarca öğrenci okullarda beslenmeye başladı. Bu nedenle ilçedeki öğrencilerin sağlık sıkıntısı yaşamasını istemeyen Pursaklar Belediyesi kantinlerde satılan ürünleri kontrol etmeye başladı.
Ankara’da yumurta yüklü kamyon başka bir araçla çarpıştı: 1 yaralı Ankara’da yumurta yüklü kamyon başka bir araçla çarpıştı: 1 yaralı Ankara’da yumurta yüklü kamyon başka bir ticari araçla çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonetteki yumurtalar yola saçıldı. 1 kişinin yaralandığı belirtildi.
Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor İş arayan insanlar hayatlarını devam ettirmek için bir çok yere başvuruyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda ilçedeki vatandaşlarına Kariyer Destek Merkezi ile kısa yoldan iş sahibi olma fırsatı sağlıyor.
ABB, Ulus Tarihi Kent Merkezi’ndeki projesine devam ediyor ABB, Ulus Tarihi Kent Merkezi’ndeki projesine devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulus Tarihi Kent Merkezi’ndeki “Anafartalar Caddesi Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım” projesine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede şu ana kadar 104 binadan 25 tanesi yenilendi.
Ankara'da Ağustos ayında konut satışı rakamlarında artış yaşandı Ankara'da Ağustos ayında konut satışı rakamlarında artış yaşandı Türkiye İstatistik Kurumu geçen ayın ülke genelindeki konut satış verilerini kamuoyu ile paylaştı. Söz konusu verilerde Ankara'da satılan konutlarda artışın devam ettiği görüldü.
Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları yeni dönem kayıtları başladı Gölbaşı Belediyesi Kültür-Sanat kursları yeni dönem kayıtları başladı Önceki dönemlerde vatandaşlara ücretsiz çok sayıda kurs ile eğitim veren Gölbaşı Belediyesi bu senede aynı uygulamasına devam edecek. Konu ile ilgili olarak Kültür-Sanat kurslarının kayıtlarının başladığına dair bir paylaşım yapıldı.
Ankara'da 8 saatlik elektrik kesintisi! Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Pursaklar, Mamak tedbir alın Ankara'da 8 saatlik elektrik kesintisi! Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Pursaklar, Mamak tedbir alın Türkiye'nin başkenti Ankara'da saatlerce sürecek olan elektrik kesintisi açıklandı. Pek çok ilçede elektrikler arıza, bakım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle kesilecek. Ankara son dakika elektrik kesintisi, elektrikler ne zaman gelecek?
Kahramankazan Belediyespor sporcuları madalya kazanmaya devam ediyor Kahramankazan Belediyespor sporcularından yeni başarılar Kahramankazan Belediyesine bağlı olarak ülke genelindeki yarışmalara katılan sporcular memnun edici sonuçlar almaya devam ediyor. Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da sporcularının yanında olmaya devam edeceklerini ifade ediyor.
Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı operasyon: 41 gözaltı kararı Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı operasyon: 41 gözaltı kararı Ankara merkezli 19 ilde eş zamanlı olarak silahlı terör örgütleri kapsamında operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şu ana kadar 29 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi Ankara Çevre Yolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan tır devrildi Ankara Çevre Yolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır önce refüje çarptı sonra ise devrildi.
Ankara'da Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa anma toplantısı yapıldı Ankara'da Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa anma toplantısı yapıldı Ankara Ticaret Odası (ATO) ev sahipliğinde “Kafkas İslam Ordusu ve Enver Paşa” isimli bir anma toplantısı gerçekleştirildi.
Ankara'da tır çarpan genç motokurye hayatını kaybetti Ankara'da tır çarpan genç motokurye hayatını kaybetti Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motokurye hayatını kaybetti.