ABB’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor ABB’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi etkinliği düzenliyor. Etkinliğin bugün saat 10.00’da başlayacağı duyuruldu.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçeye yeni eserler müjdesi Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçeye yeni eserler müjdesi 2017 yılında geldiği Sincan Belediye Başkanlığı görevinde 7 yılı geride bırakan Başkan Ercan çalışmalarına devam ediyor. Sincan'ın ihtiyacı ve beklentisine göre hazırlanan projeler ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor.
Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi, Türkiye'de bir ilki Ankara'da hayata geçirdi. Belediye tarafından yapılan düzenleme ile e-Ruhsat dönemi Ankara'da başlamış oldu.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sporcuları makamında kabul etti Kahramankazan Belediyesinde son günlerde sportif başarı mutluluğu yaşanıyor. Belediye bünyesinde farklı branşlardaki yarışmalara katılan sporcular aldıkları derece ve madalyalar ile büyük bir mutluluğa neden oluyor.
Ankara dahil 44 ilde Narkoçelik-39 operasyonları: 293 şüpheli yakalandı Ankara dahil 44 ilde Narkoçelik-39 operasyonları: 293 şüpheli yakalandı Yasaklı maddeyle mücadele tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından 44 ilde Narkoçelik-39 operasyonları düzenlediği açıklandı.
Beypazarı festivali 2024 tarihi ve konser programı açıklandı Beypazarı festivali 2024 tarihi ve konser programı açıklandı Beypazarı Belediyesi beklenen festival için tarih ve programı duyurdu. Beypazarı festivali 2024 hangi sanatçılar gelecek, festival ne zaman belli oldu.
Ankara'da dolmuş ile otomobil çarpıştı! Kazada 4 kişi yaralandı! Ankara'da dolmuş ile otomobil çarpıştı! Kazada 4 kişi yaralandı! Ankara’nın Etimesgut ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir otomobille bir dolmuş çarpışırken araçlar içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.
ABB'den dağıtılacak kömür yardımlarında üye iş yeri olacaklara çağrı! ABB'den dağıtılacak kömür yardımlarında üye iş yeri olacaklara çağrı! Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından verilen olan sosyal yardımlar ile ilgili olarak bir duyuru yapıldı.
Ankara Akyurt'ta yavru yılanın hayatını kurtarıp yürekleri ısıttı Ankara Akyurt'ta yavru yılanın hayatını kurtarıp yürekleri ısıttı Ankara’nın Akyurt ilçesinde vatandaşlar tarafından “Son Yılan Bükücü” adı ile tanınan Tuncay Sezer zifte bulanmış yavru yılanı temizledikten sonra yeniden doğaya salması yürekleri ısıttı.
Bakan Uraloğlu Ankara-Samsun YHT hattı için tarih verdi Bakan Uraloğlu Ankara-Samsun YHT hattı için tarih verdi Şehirler arasındaki mesafeleri kısaltması ve rahat yolculuk imkanı ile göze çarpan hızlı trenler ile ilgili gelecek projeler merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'da gerçekleşmesi merakla beklenen Ankara-Samsun hattına dair önemli açıklamalar yaptı.
Anket Ankara en az lise mezunu personeller alacak! Anket Ankara en az lise mezunu personeller alacak! Ankara'da iş arayanlar içi Anket Ankara bünyesine 25 kişiyi alacağını açıkladı. Başvuru şartları açıklandı.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı Erdal Beşikçioğlu Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Beşikçioğlu mesajında gazilerin bağımsızlık için fedakarca mücadele etmelerine dikkat çekti.