Etimesgut Belediyesi çölyak hastaları için yardım  kolisi hazırladı Etimesgut Belediyesi çölyak hastaları için yardım kolisi hazırladı Ülkemizde on binlerce kişinin yaşadığı çölyak rahatsızlığı tedavisi olmayan bir hastalık olarak biliniyor. Ömürlerinin sonuna kadar yeme alışkanlıklarını değiştirmek zorunda olan bu hastalar için Etimesgut Belediyesi bir destek hareketine imza attı.
Ankara'da 19 Eylül bugün hangi yollar trafiğe kapalı, saat kaçta açılacak? Ankara'da 19 Eylül bugün hangi yollar trafiğe kapalı, saat kaçta açılacak? Ankara'da düzenlenen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bu etkinlikler nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar açıklandı. Batıkent kapalı yollar ne zaman, saat kaçta açılacak, neden kapalı?
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, İstanbul, İzmir ve Aydın'da arsa satıyor Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, İstanbul, İzmir ve Aydın'da arsa satıyor 19 Eylül 2024 Perşembe tarihli Resmi Gazete ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 4 ilde arsa satışı yapılacağını duyurdu. Arsa yatırımı yapmak isteyenler için süreç başladı.
Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Uşak’a Vali olarak atandı! Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş Uşak’a Vali olarak atandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 ile vali araması yapılırken Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan Naci Aktaş Uşak Valisi oldu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'a uluslararası prestijli ödül! ABB Başkanı Mansur Yavaş'a uluslararası prestijli ödül! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından ödül verildi.
19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar açıklandı! 19 Eylül 2024 Perşembe günü Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar açıklandı! Ankara Emniyet Müdürlüğü bir yazılı açıklama yaparak 19 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.
Keçiören Belediyesi Antalya'da düzenlenen Yörük Festivali’nde stant açtı Keçiören Belediyesi Antalya'da düzenlenen Yörük Festivali’nde stant açtı Keçiören Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yörük Festivali’ne katılım sağladı.
Mamak Belediyesi öğrencileri organik tarımla tanıştıracak Mamak Belediyesi öğrencileri organik tarımla tanıştıracak Genç nesillerin gelecek yıllarda tarımı ve doğayı daha çok benimseme adına Mamak Belediyesi önemli çalışmalarda bulunuyor. Belediye konu ile ilgili yaptığı açıklamada ilkokul 4. sınıf öğrencilerine vereceği eğitimden bahsetti.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haber Ankara ofisini ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Haber Ankara ofisini ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haberankara.com imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe ve medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Mamak Belediyesi temizlik personeli alımı ilanı paylaştı Mamak Belediyesi temizlik personeli alımı ilanı paylaştı Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetimi tarafından ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Mamak istihdam Merkezi sık sık vatandaşların başvurması adına ilanlar yayınlıyor.
Gölbaşı Belediyesi’nden ilçenin dört bir yanına yeni çöp konteynerleri Gölbaşı Belediyesi’nden ilçenin dört bir yanına yeni çöp konteynerleri Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki temizlik sorununa çözüm bulabilmek adına harekete geçti. Aktarılan son habere göre çevre temizliği ve halk sağlığının korunabilmesi adına Gölbaşı Belediyesi Yakup Odabaşı’nın talimatı ile ilçenin dört bir yanına çöp konteynırları geldi.
Ankara Valisi Vasip Şahin'den Gaziler Günü mesajı Ankara Valisi Vasip Şahin'den Gaziler Günü mesajı Ankara Valisi Vasip Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle özel bir mesaj yayımladı. Vali Şahin şehitlerimizi minnetle anarken gazilerimize de şükranlarını sundu.