ABB'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde spor yapıp doğanın tadını çıkardılar ABB'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde spor yapıp doğanın tadını çıkardılar Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri yapılmaya devam ediliyor.
Ankara'da Gaziler Günü için duygusal kutlama! Ankara'da Gaziler Günü için duygusal kutlama! 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Ankara’da bir etkinlik düzenlenerek bu anlamlı güne ilişkin önemli mesajlar verildi.
Ankara’da akraba iki aile arasındaki tartışmada kan aktı: 2 ölü Ankara’da akraba iki aile arasındaki tartışmada kan aktı: 2 ölü Ankara’da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda akraba iki aile tartışmaya başladı. İddiaya göre alacak verecek tartışması kısa süre içerisinde kavgaya dönerden olayda kan aktığı öğrenildi.
Ankara Akyurt’ta seyir halindeki araç tıra arkadan çarptı Ankara Akyurt’ta seyir halindeki araç tıra arkadan çarptı Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana gelen kazada seyir halindeki bir araç tıra çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Eylül Gaziler Gününde yurt genelinde bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Bağımsızlığı korumak uğrunda canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin onurlandırıldığı adreslerden birisi de Altındağ Belediyesi oldu.
Erdal Beşikçioğlu eğitilen 5 sokak köpeğinin Etimesgut Belediyesinde görevlendirildiğini duyurdu Etimesgut Belediyesi eğittiği 5 sokak köpeğinin görevlendirildiğini duyurdu Halen gündem olan başıboş sokak köpekleri ile ilgili geçtiğimiz haftalarda TBMM'den bir yasa geçmişti. Bu yasanın ardından Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilçelerindeki sokak köpeklerinin uyutulması yerine belediyenin farklı birimlerinde görevlendirileceğini söylemişti.
Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temel atma töreni gerçekleşti Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temel atma töreni gerçekleşti Ankara Adalet Sarayı’nın temel atma töreni bugün gerçekleştirildi. Temel atma törenine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Valisi Vasip Şahin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılım sapladı.
Ankara'da su kesintisi son dakika! Bugün su kesintisi olan yerler ASKİ açıkladı Ankara'da su kesintisi son dakika! Bugün su kesintisi olan yerler ASKİ açıkladı Ankara'da yaşanan elektrik kesintisi ve arızalar nedeni ile bazı ilçelerde ASKİ tarafından su kesintisi yapılacağı açıklandı. Ankara'da su kesintisi için saatler ve mahalleler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Pursaklar Belediyesi'nin ata tohumlardan yetiştirdiği sebzeler görücüye çıktı Pursaklar Belediyesi'nin ata tohumlardan yetiştirdiği sebzeler görücüye çıktı Pursaklar Belediyesi’nin ata tohumlarda üretmiş olduğu sebzeler bu yıl da hasat edildi. Yerli tohumdan üretilen sebzeler toplanırken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin açıklamalarda bulundu.
Ankara Kuzeykent sakinleri bir aydır kapalı olan yollarının açılmasını istiyor Ankara Kuzeykent sakinleri bir aydır kapalı olan yollarının açılmasını istiyor Ankara'nın bir çok bölgesinde çeşitli nedenlerden dolayı bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Kuzeykent Toki Seyyid Abburrahim Reyhan Camiinin önündeki yolun olduğu yerde yaşayanlar ise haftalardır bitmeyen çalışma alanında bir çok korku ve mağduriyeti aynı anda yaşadıklarını ifade ediyor.
Ankara Mamak’ta tarihi eser kaçaklığı operasyonu Ankara Mamak’ta tarihi eser kaçaklığı operasyonu Ankara’nın Mamak ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri düzenleyecek Keçiören Belediyesi küçük yaş gruplarından gelişim çağındaki bireylere kadar geniş bir yelpazeye eğitim vermeye devam ediyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan son paylaşımda Çocuk Eğitim Merkezinde verilecek eğitimlerin başlama va kayıt işlemleri hakkında bilgiler verildi.