Pursaklar Belediyesi Hanımevleri kurs kayıtları devam ediyor Pursaklar Belediyesi Hanımevleri kurs kayıtları devam ediyor Özellikle ev kadınlarının boş zamanlarını sosyallik ve hayatlarında kendilerine fayda sağlayacak eğitimlerle geçirmesi için açılan Hanımevleri yeni döneme hazırlanıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'de bu konuda vatandaşlara kayıtların devam ettiğine dair bir hatırlatma paylaşımında bulundu.
ABB Başkentlileri Ankara Kalesi'nde Hazine Avı'na davet etti ABB Başkentlileri Ankara Kalesi'nde Hazine Avı'na davet etti Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Avrupa Miras Günleri kapsamında düzenlenen Hazine Avı etkinliğine davet etti.
Erkekleri Koruma Derneği erkek hakları için Ankara'da eylem yaptı Erkekleri Koruma Derneği erkek hakları için Ankara'da eylem yaptı Son dönemde artan boşanma oranları sonrasında kadınlar ile erkekler arasında hem velayet hem de nafaka konusunda sorunlar yaşanırken Erkekleri Koruma Derneği kurulmuştu. Dernek bugün Ankara'da erkek hakları eylemi yaptı.
Ankara Valiliği aranan 1004 kişinin yakalandığını duyurdu Ankara Valiliği aranan 1004 kişinin yakalandığını duyurdu Ankara Valiliği şehirde devam eden haklarında arama kaydı bulunan kişilerin yakalanmasına dair son bilgileri paylaştı. Yapılan açıklamanın 13-19 Eylül tarihlerini kapsadığı ifade edildi.
Mamak Belediyesi Aybüke Öğretmenin adını Musiki Muallim Mektebi kütüphanesine verdi Mamak Belediyesi Aybüke Öğretmenin adını kütüphaneye verdi 2017 yılında henüz 22 yaşında Batman'da bir terör saldırısının ortasında kalarak şehit olan Aybüke Yalçın aradan geçen yıllarda bir sembol haline geldi. Mesleğine duyduğu sevgi ve "Öğretmen oldum ben" sevinci ile akıllarda yer edinen Aybüke Öğretmen'in adı Mamak'ta bir kütüphaneye verildi.
Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni dönemin ilk toplantısını yaptı Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu yeni döneme ilişkin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya yerel ve ulusal medyadan 48 kişi katılım sağladı.
ABB zabıta alım başvuruları ne zaman sona erecek, başvuru şartları neler? ABB zabıta alım başvuruları ne zaman sona erecek, başvuru şartları neler? Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde zabıta alım ilanı yayımladı. Başvurulara ilişkin detaylar da başkentliler tarafından merak konusu oldu. ABB zabıta alım başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler?
Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Yeni nesilleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların içerisindeki yeteneği dışarı çıkarmak için inşa edilen Alev Alatlı Bilim Merkezi ilgi çekmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi de gençleri bu yerden yararlanmaya çağırıyor.
Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor Keçiören Belediyesi Ücretsiz Çocuk Atölyeleri’ne kayıtlar başlıyor Keçiören Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Ücretsiz Çocuk Atölyeleri için kayıtların başlayacağını açıkladı. Sürece ilişkin detaylar belli oldu.
27. Uluslararası Beypazarı Festivali için geri sayım başladı 27. Uluslararası Beypazarı Festivali için geri sayım başladı Ankara'nın turizm konusunda en çok ilgi çeken ilçelerinden olan Beypazarı özel bir dönem yaşamaya hazırlanıyor. ABB ve Beypazarı Belediyesinin işbirliğinde düzenlenecek festivalde konserlerden kültürel etkinliklere kadar bir çok program yer alacak.
Ankara'da Halk Ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltildi Ankara'da Halk Ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltildi Başkent Ankara güne ekmek zammı haberi ile başladı. Geçtiğimiz aylarda Ankara'da 200 gr ekmek 10 liraya satılmaya başlanmıştı. ABB Halk Ekmek ise 50 gr fazla olan ekmeği 3.5 TL daha ucuza satmayı sürdürmüştü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye istasyonlarını çoğaltmaya devam ediyor ABB İtfaiye istasyonlarını çoğaltmaya devam ediyor Özellikle acil durumlarda aldıkları görevler nedeniyle şehir içinde olduğu gibi şehir dışında da görevlerde bulunan ABB İtfaiye teşkilatına yatırımlar devam ediyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta gelinen son durum ile ilgili bir açıklama yaptı.