Ankara'da polis memuru Heimlich manevrasıyla taksi şoförünün hayatını kurtardı Ankara'da polis memuru Heimlich manevrasıyla taksi şoförünün hayatını kurtardı Ankara’da bir polis memuru zamanında yaptığı Heimlich manevrası ile bir taksi şoförünün hayatının kurtulmasını sağladı.
Ankara'da Otomobilsiz Kent Günü kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Ulaşımda çevreyi koruma hamleleri kapsamında yarın önemli bir etkinliğe imza atılacak. Otomobilsiz Kent Günü kapsamında insanların toplu taşıma ve alternatif ulaşım araçlarına yönlendirilmesi amaçlanacak. Bu nedenle Ankara'da bazı yerlerde yollar geçici olarak araç trafik dışı kalacak.
Ankara'da kaza yapan bir otomobil çarptığı aracın üstüne çıktı Ankara'da kaza yapan bir otomobil çarptığı aracın üstüne çıktı Başkent Ankara'da bugün yine görenlerin şaşkınlıkla bakmasına neden olacak bir kaza yaşandı. Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda bir araç çarptığı aracın üzerinde asılı kaldı.
Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Sık sık kültür sanat etkinliklere ev sahipliği yapan Altındağ'da önemli bir organizasyona daha imza atıldı. Hamamönünde Türk Dünyası Yazarlar Birliği toplantısına çok sayıda yazar katıldı.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu öğrencilerin sorularını cevapladı Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu öğrencilerle buluştu Başkan Beşikçoğlu Bağlıca mahallesinde bulunan özel bir koleje gitti. Burada öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren Erdal Beşikçioğlu öğrencilere ülkenin yarınları olduklarını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkında Sanat Günlerine başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkında Sanat Günlerine başladı Ankara'nın sembol yerlerinden olan Gençlik Parkı kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ABB tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan sanat günleri 27 Eylül'e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.
Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor Mamak Belediyesi ilçe olarak sahip oldukları gezilip görülecek doğal yerleri vatandaşların görmesi için önemli bir uygulama başlatmıştı. Belediye yönetimi Ankara'nın diğer ilçelerinden ücretsiz otobüs kaldırarak geziler düzenlemeye başladı.
Ankara Yenimahalle'de tıra arkadan çarpan aracın sürücüsü hayatını kaybetti Ankara'da tıra arkadan çarpan aracın sürücüsü hayatını kaybetti Başkentte can kaybı ile sonuçlanan bir kaza daha meydana geldi. İddiaya göre kazanın sebebini yüksek hız oldu.
Gölbaşı Belediyesi personel alımı ilanı paylaştı Gölbaşı Belediyesi personel alımı ilanı paylaştı İş arayan vatandaşlara yönelik yerel yönetimler bünyesinde bulunan kariyer birimleri sık sık ilanlar paylaşıyor. Bu hamle ile iş arayan işletmelerin sesini daha çok insana duyurması da sağlanıyor.
Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi ailelere danışmanlık hizmeti veriyor Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi ailelere danışmanlık hizmeti veriyor Ankara'nın Sincan ilçesinde hizmet veren Bebek Kütüphanesine anne ve babaların ilgisi sürüyor. Bebeklikten itibaren çocuklarının emin ellerde olmasını isteyen aileler burada kendileri içinde bilgiler bulabiliyor.
Ankara'da 6 gündür kayıp olan keçi definecilerin kazdığı çukurda bulundu Ankara'da 6 gündür kayıp olan keçi definecilerin kazdığı çukurda bulundu Ankara Elmadağ'da kaybolan bir keçi 6 günün sonunda definecilerin kazdığı çukurda bulundu. Keçi yapılan özel bir çalışma ile çukurdan kurtarıldı.
Kahramankazan Belediyesi'nde Mevlid-i Nebi haftası kutlandı Kahramankazan Belediyesi'nde Mevlid-i Nebi haftası kutlandı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası tüm yurtta kutlanırken Kahramankazan Belediyesi'de özel bir kutlama programı gerçekleştirdi. Vatandaşlarda programa yoğun ilgi gösterdi.