Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı Ankara'da iş arayanlar dikkat! TÜBİTAK personel alım ilanı yayımladı Sağlamış olduğu haklarla çalışanların rüyalarını süsleyen TÜBİTAK yeni iş ilanları yayımladı. Ankara'da personel alımı yapacak kurum yeni kadroları ve iş başvurusu için açık pozisyonları duyurdu.
Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor! Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ederek yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi! Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi! Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Başkan Vekili Özkan Deniz ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar bugün pazar esnafları ile bir araya gelerek onların taleplerini dinlediler.
Ankara'da 7 yaşındaki çocuk 10. kattan düşüp can verdi! Ankara'da 7 yaşındaki çocuk 10. kattan düşüp can verdi! Ankara’nın Altındağ ilçesinde çok talihsiz bir kaza meydana geldi. 7 yaşındaki çocuk 10. kattan düşerek hayatını kaybetti.
ABB Başkanı Yavaş 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı ABB Başkanı Yavaş 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Divriği Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şenliği’ne katıldı. Şenlik Ankaralıları bir araya getirirken yoğun katılım dikkat çekti.
Ankara’nın Güdül ilçesinde hünnap meyvesinin hasadı başladı Ankara’nın Güdül ilçesinde hünnap meyvesinin hasadı başladı Ankara’nın Güdül ilçesinde elmaya olan benzerliğiyle dikkat çeken hünnap meyvesi hasadı başladı. Kan dolaşımına iyi geldiği bilinen hünnap meyvesi başkente yakın Güdül’de toplanmaya başlandı.
Etimesgut Belediyesi ilk defa Uluslararası Kent Tiyatro Festivali düzenleyecek Etimesgut Belediyesi ilk defa Uluslararası Kent Tiyatro Festivali düzenleyecek Etimesgut Belediyesi bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Uluslararası Kent Tiyatro Festivali’nin 11 – 26 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. Düzenlenecek olan KentFest’in Ankaralı’lara uluslararası bir şenlik yaşatmaya hazırlandığı ifade edildi.
Kahramankazan Belediyesi'nden aylık 95 bin TL bedelle kiralık tarım arazisi Kahramankazan Belediyesi'nden aylık 95 bin TL bedelle kiralık tarım arazisi Tarım yatırımı yapmak isteyen kişiler için Kahramankazan Belediyesi aylık 95 bin TL bedelle tarım arazisi kiralayacaklarını duyurdu. Kahramankazan Belediyesi ihaleyi 27 Eylül tarihinde düzenlenecek.
Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek Keçiören Belediyesi 5 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek Keçiören Belediyesi tarafından aralarında dükkan, kafeterya, çay bahçesi ve tesislerin yer aldığı 5 adet taşınmazı ihale yöntemiyle kiraya vereceğini duyurdu. Taşınmazlar için ihale 3 Ekim tarihinde düzenlenecek.
Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıt ücreti ve başvuru şartları açıklandı Sincan Belediyesi yüzme kursu kayıt ücreti ve başvuru şartları açıklandı Tüm Sincanlıların yüzme öğrenmesi için Sincan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yüzme kursları için başvuru tarihi, ücreti ve şartları açıklanmıştı. Kayıtlar sürüyor.
Yenimahalle’de alkollü sürücü dehşeti: 2 yaralı Yenimahalle’de alkollü sürücü dehşeti: 2 yaralı Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda polisin dur ihtarına uymayan sürücü park halinde duran 3 araca çarptı. Meydana gelen olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni devreye almıştı. Merkezde Çevre Elçisi olmak isteyenlere eğitim verilecek.