Sincan Belediyesi kent mobilyaları üretimine devam ediyor Sincan Belediyesi kent mobilyaları üretimine devam ediyor Halka açık alanlarda kullanılan Banklardan, otobüs duraklarına, çardaklardan, trafik ışıklarına kadar bir çok eşya kent mobilyası olarak nitelendiriliyor. Sincan Belediyesi de bu eşyaları kendisi üreterek vatandaşların kullanımına sunuyor.
Ankara Ostim'de yedek parça hırsızları kıskıvrak yakalandı Ankara Ostim'de yedek parça hırsızları kıskıvrak yakalandı Ankara Ostim'de oto yedek parça satan dükkanlara dadanan hırsızlar kıskıvrak yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızları yakaladı.
Bakan Uraloğlu Ankara-Sivas YHT hattına yeni duraklar açıldığını duyurdu Bakan Uraloğlu Ankara-Sivas YHT hattına yeni duraklar açıldığını duyurdu Geçtiğimiz yıl Ankara ile Sivas arasındaki mesafeyi çok daha kısa bir süreye indirmesi için açılan hızlı tren hattı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Konu ile ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bu hatta 2 yeni durak daha açıldığını bildirdi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı yenilenen Karşıyaka Pazarını ziyaret etti Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı yenilenen Karşıyaka Pazarını ziyaret etti Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz günlerde yenileme çalışmalarını tamamladığı Karşıyaka Pazar Yerini ilçe halkının kullanımına açmıştı. Yaklaşık 2 haftadır hizmette olan Pazar Yerine giden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı vatandaşlar ve esnafın görüşlerini dinledi.
Çankaya’da evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı Çankaya’da evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı. 2 şüpheliyi yakalayan ekipler şahısları gözaltına aldı.
Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor İlçe sokaklarının hem görünüş hem de işlevsel olarak daha iyi bir seviyeye yükselmesi adına Kahramankazan'da çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili olarak Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent meydanında asfalt çalışmalarını tamamladı.
Ankara’da 10. kattan düşüp vefat eden çocuğun atlama nedeni ortaya çıktı Ankara’da 10. kattan düşüp vefat eden çocuğun atlama nedeni ortaya çıktı Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan bir apartmanın 10. Katından aşağı düşerek feci şekilde can veren çocuğun halası çocuğun camdan düşen telefonunu tutmaya çalışırken düştüğünü söyledi.
Ankara Etimesgut'ta yok artık dedirten ilan: 1+0 balkon 22.750 TL kefil memur şartı da var Ankara Etimesgut'ta yok artık dedirten ilan: 1+0 balkon 22.750 TL kefil memur şartı da var Ankara'da kiralık ev fiyatları cepleri yakmaya devam ederken Etimesgut'ta bir ev sahibi tarafından verilen ilan ağızları açık bıraktı. Ev sahibi 1+0 olarak balkon resmi paylaştı ve aylık 22 bin 750 TL kira talep etti. Kefil memur şartı da koydu.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşlarla istişareye devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yaşayanlar ile sık sık bir araya geliyor. Başkan Çetin devam eden çalışmalar ya da yapılacaklar ile ilgili insanların görüşlerini aldıklarını ifade ediyor.
3 gün sürecek Uluslararası Beypazarı Festivali bu Cuma başlıyor 3 gün sürecek Uluslararası Beypazarı Festivali bu Cuma başlıyor Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenecek festivalin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kültür sanat etkinliği olmasına ek olarak ilçe içinde özel bir anlam taşıyan festival bu hafta kapılarını açacak.
ABB EGO Otomobilsiz Kent Günü etkinliğinde sağlıklı yaşama vurgu yapıldı Ankara'da Otomobilsiz Kent Günü etkinliğinde sağlıklı yaşam vurgusu Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Otomobilsiz Kent Günü kapsamında etkinlikler düzenleneceği açıklanmıştı. İnsanların araçları yerinde diğer alternatif araçlar ile seyahat etmesi ve sağlıklı yaşama dikkat çekilen etkinlik eğlenceli anlara sahne oldu.
Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor Keçiören Belediyesi sağlık ocakları ve camilere temizlik hizmeti veriyor Sokakların temiz tutulması kadar insanların sık sık toplu olarak bulunduğu yerlerde de bakım hizmetleri veriliyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi yapılan faaliyetler ile ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.