Ankara'da 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı Ankara'da 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı Ankara'da güvenliği sağlamak adına güvenlik güçlerinin asayiş operasyonları ve denetimleri tüm hızı ile devam ederken hakkında 34 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarının tapu teslimini yaptı Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarının tapu teslimini yaptı Mamak ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşaatı tamamlanan daireler için tapu teslimleri yapılmaya devam ediyor. Mamak ilçesi Diriliş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 5. Etap kapsamında tamamlanan konutlar için tapu teslim töreni yapıldı.
Kahramankazan Belediyesi'nden bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi Kahramankazan Belediyesi'nden bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi Kahramankazan Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken aynı zamanda ilçede bulunan üreticilere de eğitim desteği sağlanıyor. İlçede hizmet veren bal üreticilerine Sonbahar ve Kışlatma Eğitimi verildi.
BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak Ankara’da ehliyeti olanlar için yeni personel alım haberi geldi. Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt bünyesine geçici yolcu taşıma için şoför alımı yapacak. 200 şoför alımı için başvurular sadece bugün alınacak.
Ankara-Eskişehir karayolunda trafik kazası: 1'i çocuk 4 yaralı Ankara-Eskişehir karayolunda trafik kazası: 1'i çocuk 4 yaralı Kaza Ankara -Eskişehir Karayolu Estim köprüsü altında meydana geldi. Hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak Cebinde 22.500 TL'si olan başvursun! Ankara Büyükşehir Belediyesi konut satışı yapacak Ev sahibi olmak isteyen kişilere Ankara Büyükşehir Belediyesi satış duyurusu yayımladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak konut satışı, Çankaya mağaza satışı ve Gölbaşı, Çankaya, Etimesgut arsa satışı yapacak!
Paralimpik oyunlarında yarışan halterciler Ankara'da coşkuyla karşılandı Paralimpik halterciler Ankara'da coşkuyla karşılandı 2024 Paris Olimpiyatlarının tamamlanmasının hemen arasından engelli sporcuların yarıştığı Paralimpik oyunları başlamıştı. Türkiye'yi temsil eden sporcularımız ise aldıkları sonuçlar ile yüzleri güldürmeyi başardı.
Ankara Kızılcahamam'da aç ayı yemek için restoran bahçesine girdi Ankara Kızılcahamam'da aç ayı yemek için restoran bahçesine girdi Dünyanın farklı yerlerinde görülen yiyecek bulamayan hayvanların insanların yaşadığı yerlere gelme hadiseleri devam ediyor. Konu ile ilgili bu sefer yaşanan olayın adresi Ankara oldu.
Bakan Uraloğlu Ankara-İzmir YHT Hattının 13 Milyon insanı etkileyeceğini söyledi Bakan Uraloğlu Ankara-İzmir YHT Hattının 13 Milyon insanı etkileyeceğini söyledi Yakın zamanda yapılan hızlı tren hatları ile ülkenin bir çok şehri arasında etkileşim ciddi oranda artmıştı. Ankara'dan İstanbul, Eskişehir, Konya ve Sivas gibi şehirlere gidebilen vatandaşlar bir şehre daha gitmek için beklemeye devam ediyor.
Ankara'da piknik tüpü patlamasından korkan kadın kendini balkondan attı Ankara'da piknik tüpü patlamasından korkan kadın kendini balkondan attı Akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir evde patlayan tüpü o esnada evde bulunan kadının paniğe kapılmasına neden oldu.
ABB Türkiye - Galler maçını dev ekrandan yayınlayacağını duyurdu ABB Türkiye - Galler maçını dev ekrandan yayınlayacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz aylarına damga vuran A Milli Futbol Takımının maçlarını canlı yayınlama etkinliğine kaldığı yerden devam edecek. Millilerin EURO 2024 sonrasında ilk resmi maçı için dev ekran kurulacak.
Mamak Belediyesinden Zabıta Müdürlüğüne kutlama ziyareti Mamak Belediyesinden Zabıta Müdürlüğüne kutlama ziyareti Genelde mahalli yerlerde toplum düzeninin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına faaliyet yürüten zabıtalar özel bir dönemden geçiyor. Kuruluşunun üstünden tam 198 yıl geçen zabıta teşkilatına yurt genelinden tebrik hamleleri geliyor.