TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2024 TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi 2024 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi sonuçları isim listesi yayımlandı. Sincan Saraycık TOKİ 1739 konut projesi kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı açıklandı.
Bağlum’da boş arazideki aracın içinde bir kişinin cansız bedeni bulundu Bağlum’da boş arazideki aracın içinde bir kişinin cansız bedeni bulundu Ankara’nın Bağlum ilçesinde boş bir arazide park edilen aracın içinde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Olaya ilişkin ekipler inceleme başlattı.
Ankara'da arkadaşı tarafından öldürülen adam emekli ikramiyesini yeni almış Ankara'da arkadaşı tarafından öldürülen adam emekli ikramiyesini yeni almış Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda arkadaşı tarafından başına çekiçle vurulan adam cani bir şekilde öldürülmüştü. Yanan evin içerisinde bırakılan adamın emekli ikramiyesini yeni aldığı öğrenildi.
Ankara’da gelinini vurup öldüren kayınpederin davası 13 Kasım’a ertelendi Ankara’da gelinini vurup öldüren kayınpederin davası 13 Kasım’a ertelendi Ankara’da geçtiğimiz yıl Yusuf Demir intihar etmişti. Demir’in babası oğlunun ölümünden gelinini sorumlu tutmuş, ikili arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışma sonucunda kayınbaba gelinini vurup öldürmüştü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Arıcılık Zirvesi düzenleyeceğini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi Arıcılık Zirvesi düzenleyeceğini duyurdu ABB'nin tarım ve hayvancılık alanında çalışan Ankara halkına destekleri devam ediyor. Bu kapsamda alanında uzman kişiler tarafından Altınpark'ta bir eğitim zirvesi düzenleyeceği bildirildi.
Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları için zaman daralıyor Keçiören Belediyesi yeni dönem konservatuvar kayıtları sürüyor Keçiören'de müzik ile ilgilenen vatandaşları yakından ilgilendiren konservatuvar kayıt süreci ile ilgili az bir süre kaldığı öğrenildi. 9 farklı branşta uzman isimlerden müzik eğitimi almak isteyen vatandaşlar için son kayıt tarihi 27 Eylül.
Pursaklar Belediyesi kültür sanat ve bilim kursu kayıtları sürüyor Pursaklar Belediyesi kültür sanat ve bilim kursu kayıtları sürüyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yıllardır devam eden kurslar ile her yaştan vatandaşa kendisini geliştirme fırsatı sunuyor. Pursaklar Belediyesi de kayıtlar ile ilgili sık sık hatırlatmalar yaparak insanların bilgi sahibi olmasını sağlıyor.
Arkadaşını öldürüp evi ateşe veren zanlı eğlenirken yakalandı Arkadaşını öldürüp evi ateşe veren zanlı eğlenirken yakalandı Ankara’nın Çankaya ilçesinde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre 65 yaşındaki Ü.U yalnız yaşadığı evine misafir gelen arkadaşı 62 yaşındaki S.K. ile tartıştı. Çıkan tartışma kavgaya dönünde S.K. arkadaşının başına demir çekiçle vurdu.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den metruk yapı denetlemesi Mamak Belediye Başkanı Şahin'den metruk yapı denetlemesi Bir çok yerde insanların karşısına çıkan metruk binalar vatandaşlar içi tehlike oluşturuyor. Hem yapının kendisi hem de art niyetli insanlara bir yuva olmasından dolayı bu yerler ile Mamak Belediyesi de yakından ilgileniyor.
Ankara Altındağ'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti Altındağ'da silahlı saldırıya uğrayan S.K. hayatını kaybetti. Olayın faili ya da faillerini yakalamak adına güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.
Ankara Çankaya'da yangın ihbarına giden itfaiye yanmış erkek bedeni buldu! Ankara Çankaya'da yangın ihbarına giden itfaiye yanmış erkek bedeni buldu! Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir yangın ihbarına giden itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra evde yanmış erkek bedeni buldular.
Mansur Yavaş'tan  Süt Desteği sosyal yardımı açıklaması! Mansur Yavaş'tan Süt Desteği sosyal yardımı açıklaması! Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara çeşitli destekler vermeye devam ediyor. Son olarak hak sahiplerinin hesaplarına Süt Desteği ödemelerinin yapıldığı açıklandı.