Mamak Belediyesi Kültür Yolu Etkinliklerine ev sahipliği yapıyor Mamak Belediyesi Kültür Yolu Etkinliklerine ev sahipliği yapıyor Ülkedeki en kapsamlı etkinliklerden olan Kültür Yolu Festivali geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Söyleşi, sergi ve atölye gibi bir çok etkinliğin yer aldığı festivalde ev sahibi ilçelerden birisi de Mamak Belediyesi oldu.
Altındağ Belediyesi bozulmuş spor alanlarını yenilemeye devam ediyor Altındağ Belediyesi bozulmuş spor alanlarını yenilemeye devam ediyor İnsanların rahat bir şekilde spor yapmalarını önemseyen Altındağ Belediyesi yönetimi ilçede spor alanlarını elden geçiriyor. Yenilenen ve daha kullanışlı hale gelen alanlar yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.
TOKİ'den Ankara'ya 2.193 konutluk 3 yeni proje! Gölbaşı, Sincan, Evren... TOKİ'den Ankara'ya 2.193 konutluk 3 yeni proje! Gölbaşı, Sincan, Evren... Ankara'da kira öder gibi ev sahibi olma hayali kuran kişilere yönelik olarak TOKİ 3 yeni projeyi hayata geçireceğini duyurdu. TOKİ Gölbaşı, Sincan ve Evren'de 2 bin 193 konutluk 3 yeni projenin temellerini atacak!
Ankara'da akaryakıt istasyonunda yanan araç kullanılmaz hale geldi! Ankara'da akaryakıt istasyonunda yanan araç kullanılmaz hale geldi! Ankara’da bir akaryakıt istasyonunda bir araç alev aldı. Kısa sürede araç kullanılmaz hale gelirken kimsenin canına bir zarar gelmemesi teselli kaynağı oldu.
Ankara Elmadağ'da motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 kişi yaralandı! Ankara Elmadağ'da motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 kişi yaralandı! Ankara’nın Elmadağ ilçesinde trafik kazası meydana geldiği bildirilirken bu kazada 1’i ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı açıklandı.
Ankara'da 10 milyon liralık el yazması kitapları satmaya çalışırken yakalandılar Ankara'da 10 milyon liralık el yazması kitapları satmaya çalışırken yakalandılar Ankara’da değeri 10 milyon lira olduğu düşünülen iki adet el yazması kitap ele geçirilirken şüpheli iki kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.
Ankara'da Çalışma Bakanlığı yönetiminde Emekliler Yılı toplantısı yapıldı! Ankara'da Çalışma Bakanlığı yönetiminde Emekliler Yılı toplantısı yapıldı! 2024 Emekliler Yılı için bugün Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıklama yaptı.
EGO vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! EGO vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı! İnsanları kişi ve kurumların adları ile dolandırma girişimleri sürüyor. EGO Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile vatandaşları kendilerinin adlarını kullanarak onları dolandırabilecek kişiler olduğuna dair bilgilendirdi.
Ankara Mamak’ta zincirleme trafik kazası: 2 yaralı Ankara Mamak’ta zincirleme trafik kazası: 2 yaralı Ankara'nın Mamak ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bugün meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri için kurs kayıtları devam ediyor Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri için kurs kayıtları devam ediyor Pursaklar Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hanım Evleri’de yeni dönem için kurs kayıtlarının devam ettiği belirtildi. Yeni dönem heyecanı içinde olanlar için Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin açıklama yaptı.
Mamak Belediyesi MİM Bilkent Şehir Hastanesi iş ilanı yayımladı Mamak Belediyesi MİM Bilkent Şehir Hastanesi iş ilanı yayımladı Mamak Belediyesi, Mamak İstihdam Merkezi’nin iş ilanını yayımladı. Belediye’nin Instagram hesabı üzerinden yayımlanan personel alım ilanına ilişkin başvuruların 25 Eylül saat 13.00 – 17.00 arasında alınacağı ifade edildi.
Etimesgut Belediyesi Kent Tiyatrosu Vatan Kurtaran Şaban oyunu ile başlıyor Etimesgut Belediyesi Kent Tiyatrosunun ilk oyunu: Vatan Kurtaran Şaban Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun girişimleri ile ilçede Ekim ayında önemli bir tiyatro festivali düzenlenecek. Festivalin ilk gününde kent tiyatrosu oyuncuları ilk kez sahneye çıkacak.