Ankara Kızılcahamam'da kaçakçılık operasyonunda 1 kişi yakalandı! Ankara Kızılcahamam'da kaçakçılık operasyonunda 1 kişi yakalandı! Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kızılcahamam ilçesinde yapılan operasyonda insan sağlığını tehdit edecek çok sayıda ürün ele geçirdi.
Ankara Beypazarı'nda hane başı 1 ton kömür yardımı yapılmaya başlandı! Ankara Beypazarı'nda hane başı 1 ton kömür yardımı yapılmaya başlandı! Ankara’nın Beypazarı ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere bu kış için kömür yardımı yapılmaya başlandı.
ABB duyurdu: 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi yarın açılıyor! ABB duyurdu: 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi yarın açılıyor! ABB, Başkentli gençlerin bir süredir beklediği 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'ne ilişkin beklenen tarihi duyurdu. Yarın yapılacak açılış ile kullanıma açılacak olan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'nin gençlere daha verimli bir ders çalışma ortamı sunması bekleniyor.
Bakan Ersoy ATO Congresium’da bulunan sergi ve atölyeleri ziyaret etti Bakan Ersoy ATO Congresium’da bulunan sergi ve atölyeleri ziyaret etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında ATO Congresium’da düzenlenen sergileri ve atölyeleri ziyaret etti. Serginin küratörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Kıymet Giray’dan da bilgi aldı.
Gölbaşı Belediyesi nerede, nasıl gidilir, güncel açık adresi nedir? Gölbaşı Belediyesi nerede, nasıl gidilir, güncel açık adresi nedir? Başta Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan vatandaşlar olmak üzere, gün içinde çok sayıda vatandaş Gölbaşı Belediye binasına gidiyor. İlk defa gidenler ya da uzun süredir gitmeyenler ilk olarak binanın konumunun neresi olduğunu araştırıyor.
Çubuk’ta kışlık armut hasadı başladı Çubuk’ta kışlık armut hasadı başladı Ankara’nın Çubuk ilçesinde kışlık armut hasadı için çalışmalar başladı. Tatlıdan, kompostoya, meyve halinden pek çok alanda pratik bir şekilde kullanılan armut toplanmaya başlandı.
Ankara’da arkadaşını öldürüp evi yakan şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı Ankara’da arkadaşını öldürüp evi yakan şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı Ankara’nın Çankaya ilçesinde arkadaşının başına çekiçle vurup öldürdükten sonra evi yakan şahıs, kısa süre içerisinde ekipler tarafından yakalanmıştı. Şahsın tutuklandığı öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi Dede-Torun Evleri ile nesiller arası bağ kuvvetleniyor Pursaklar Belediyesi Dede-Torun Evleri ile nesiller arası bağ kuvvetleniyor Türkiye'de ilk olan Dede-Torun evleri yıllardır Pursaklar hizmetine hizmet vermeye devam ediyor. Bu evlere gelen dedeler ve torunları birlikte sosyalleşip etkinliklerde yer alma fırsatı yakalıyor.
Ankara’da eşini öldüren şahsa haksız tahrik indirimi Ankara’da eşini öldüren şahsa haksız tahrik indirimi Ankara’da boşanma aşamasındaki eşini 13 defa bıçaklayarak öldüren şahsın ilk duruşması gerçekleşti. Mahkeme şahsın ilk duruşmasında kararı açıkladı. Zanlının “Eşe karşı kasten öldürme” suçundan 4 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.
Keçiören Belediyesi Deniz dünyası su altı canlılarını yakından tanıma fırsatı sağlıyor Keçiören Belediyesi su altı canlılarını tanıma fırsatı sağlıyor Denizler ve okyanuslar içerisinde barındırdığı ayrı bir sistem ile insanların ilgisini çekiyor. Bu konuda denize kıyısı olmayan Ankara'da Keçiören Belediyesi Deniz Dünyası ile merakları gideriyor.
Polisle girdiği çatışmada hayatını kaybeden şahsın babası konuştu Polisle girdiği çatışmada hayatını kaybeden şahsın babası konuştu Ankara’da polisin dur ihtarına uymayıp polisle silahlı çatışmaya giren 18 yaşındaki genç hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin gencin babası konuştu. Oğlunun devlete karşı suç işleyeceğini düşünmediğini ifade etti.
Sincan Belediyesi Erasmus öğrencilerini Matematik Müzesinde ağırladı Sincan Belediyesi Erasmus öğrencilerini Matematik Müzesinde ağırladı Her sene farklı eğitim seviyelerindeki ülkeler farklı ülkeler yurt dışından gelerek Türkiye'de geziler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Erasmus kapsamında Portekiz ve Yunanistan'dan gelen öğrenciler Sincan Belediyesi Matematik Müzesini gezdi.