Ankara Beypazarı’nda ayılar arı kovanlarına saldırdı Ankara Beypazarı’nda ayılar arı kovanlarına saldırdı Ankara’da ayılar 15 arı kovanına saldırdı. Kovan sahibi yaptığı açıklamasında geçtiğimiz sene de ayı saldırısında 10 kovanının zarar gördüğünü söyledi.
Ankara Ekim ayını büyük bir hava sıcaklığı düşüşü ile karşılayacak Ankara Ekim ayını büyük bir hava sıcaklığı düşüşü ile karşılayacak Önümüzdeki bir kaç günü mevsim normallerinin üzerinde geçirecek olan Ankara'nın yılın 10. ayını yağışlarla karşılaması bekleniyor. 30 Eylül ile 1 Ekim günü arasında 10 derecenin üstünde bir derece farkı tahmini yapıldı.
Kahramankazan’da motosiklet park halindeki halk otobüsüne çarptı: 2 yaralı Kahramankazan’da motosiklet park halindeki halk otobüsüne çarptı: 2 yaralı Kahramankazan'da motosiklet park halinde duran halk otobüsüne çarptı. Olayda motosiklet sürücüsü ve yolcu konumundaki arkadaşı yaralandı.
Sincan Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyecek Sincan Belediyesi ücretsiz tiyatro gösterisi düzenleyecek Sincan ilçesinde vatandaşlar için kültür sanat programları düzenlenmeye devam ediyor. Düzenlenen programlar ile insanların aile ve sevdikleri ile eğlenmeleri sağlanıyor.
Ankara Valiliği aranan 1083 şahsın yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği aranan 1083 şahsın yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden aranan şahısların yakalandığını duyurdu. 20.09.2024 ile 26.09.2024 tarihleri arasında aranan 1083 kişinin yakalandığı belirtildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Uluslararası Beypazarı Festivaline davet ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Uluslararası Beypazarı Festivaline davet Ankara'da günlerdir duyurusu yapılan 27. Uluslararası Beypazarı Festivali bugün başlıyor. 3 gün boyunca sürecekler renkli etkinlikler öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş bir çağrıda bulundu.
Keçiören Belediyesi ağaç budama çalışmaları ile estetik görünümü koruyor Keçiören Belediyesi ağaç budama çalışmaları ile estetik görünümü koruyor Yaz mevsiminden kış mevsimine geçerken ağaçlar ve bitkilerde de değişiklikler yaşanıyor. Keçiören Belediyesi ekipleri de bu değişim dönemine saran ve kopan yaprakların temizlenmesi ve ağaçların budanması ile geçiş süreci çalışmalarını sürdürüyor.
Altındağ Belediyesi Ulucanlar Sanat Sokağını yeniliyor Altındağ Belediyesi Ulucanlar Sanat Sokağını yeniliyor Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan Ulucanlar Cezaevi ülkenin acı dönemleri ile özdeşleşmiş bir alan olarak biliniyordu. Müzeye dönüştürülmesi ile cezaevi işlevselliğini kaybeden bu alanın etrafı Altındağ Belediyesi tarafından kültür sanat etkinliklerinin yapıldığı bir yer haline getirilmişti.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu STK'lar ile kahvaltıda bir araya geldi Etimesgut Belediyesi yönetiminin kent genelindeki sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile iş birliği sürüyüyor. Bu kapsamda düzenlenen kahvaltı organizasyonunda konuşan Başkan Erdal Beşikçioğlu STK ve dernekler üzerinde çok hassas olduklarını ifade etti.
Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi! Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi! Ankara’nın yetiştirdiği sanatçılardan olan Ankaralı Turgut bir süredir sağlık sorunları yaşarken Mamak Belediyesi ünlü sanatçıya destek olmak adına vefa ve yardımlaşma gecesi tertip etti.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sendikayı toplu iş sözleşmesini imzalamaya davet etti! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sendikayı toplu iş sözleşmesini imzalamaya davet etti! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye işçilerinin toplu iş sözleşmeleri hakkında açıklama yaptı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde projeleri değerlendirdi ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde projeleri değerlendirdi Ankara Kent Konseyi Esnaf çalışma Grubu toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet de katılarak yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.