27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kortej yürüyüşü tamamlandı 27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kortej yürüyüşü tamamlandı Bu sene 27. kez gerçekleştirilen Beypazarı Festivali vatandaşların yoğun ilgisini görmeye devam ederken festival programı kapsamında planlanan kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
Başkan Yavaş: "Türk kimliğiyle derdi olmayan herkesle yol yürümeye hazırız" Başkan Yavaş: "Türk kimliğiyle derdi olmayan herkesle yol yürümeye hazırız" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Mut Belediyesi’nin düzenlediği 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılım sağladı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, örnek bir belediyecilik yaptıklarının da altını çizdi.
Ankara dahil 81 ilde Mercek 26 operasyonları: 2.310 şüpheli yakalandı Ankara dahil 81 ilde Mercek 26 operasyonları: 2.310 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'nın da dahil olduğu 81 il genelinde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan kişilere yönelik olarak yeni operasyon düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonlarda 2 bin 310 şüpheli yakalandı.
Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ankara'da Altındağlılarla buluşuyor Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Ankara'da Altındağlılarla buluşuyor Çanakkale ruhunu gelecek nesillere taşımak için kurulan Çanakkale Mobil Müzesi'nin son durağı Altındağ oldu. Altındağlılarla buluşan mobil müze 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.
Ankara’da düzenlenen resepsiyonla Çin'in kuruluş yıl dönümü kutlandı Ankara’da düzenlenen resepsiyonla Çin'in kuruluş yıl dönümü kutlandı Çin Halk Cumhuriyeti kuruluşunun 75 yıl dönümünü çeşitli etkinliklere kutlamaya devam ederken bu etkinliklerden biri de Ankara'da düzenlendi. Bakan Şimşek'te düzenlenen etkinliğe katıldı.
54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri 54 bin liraya 150 m2 arsa! Milli Emlak'tan Ankara'da kelepir satılık hazine arazileri Ucuz arsa sahibi olmak isteyen kişilerin takip altına almış oldukları satılık hazine arazisi ilanları için Milli Emlak tarafından beklenen yeni ilanlar yayımlandı. Milli Emlak'tan satılık arsalar ve istenen fiyatlar belli oldu.
Türk Asrı ve Türkiye Yüzyılında Milli Eğitim Çalıştayı Ankara'da düzenlendi Türk Asrı ve Türkiye Yüzyılında Milli Eğitim Çalıştayı Ankara'da düzenlendi Ankara'da düzenlenen Türk Asrı ve Türkiye Yüzyılında Milli Eğitim Çalıştayı tamamlandı. Düzenlenen çalıştay önemli konular masaya yatırılırken 21. yüzyılda başarının anahtarının eğitim olduğu vurgulandı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı duyurdu: 4 köpek zehirlenerek öldürüldü! Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı duyurdu: 4 köpek zehirlenerek öldürüldü! Gölbaşı'nda site sakinlerinin sahiplenerek bakımlarını gerçekleştirdiği 4 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü açıklandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı büyük tepki göstererek zanlıların yakalanarak takipçi olacaklarını duyurdu.
Ankara'da YÖK önünde üniversitelerde tayin sorunu için eylem yapıldı Ankara'da YÖK önünde üniversitelerde tayin sorunu için eylem yapıldı Üniversite İdari Personel Sendikası (ÜNİPERSEN) tarafından Ankara'da YÖK önünde üniversitelerde çalışan personellerin yaşadıkları sorunları gündeme getirmek için eylem yaptı. Özelikle de tayin sorunu gündeme taşındı.
Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor Okullardaki temizlik konusu ülke gündeminde yer almaya devam ediyor. Bu konuda Kahramankazan Belediyesi, ilçe sınırlarındaki okullara ihtiyacı doğrultusunda hijyen ve temizlik malzemesi götürdüklerini duyurdu.
Ankara Beypazarı'nda ağılda başlayan yangın ormana sıçramadan söndürüldü Ankara Beypazarı'nda ağılda başlayan yangın ormana sıçramadan söndürüldü Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir ağılda başlayan yangın ormanlık alana sıçramadan olaya müdahale eden itfaiye erleri tarafından söndürüldü. Ağılda bulunan hayvanlarda kurtarıldı.
Gölbaşı Belediyesi SOKÜM Müzesi ile kültür mirasının korunmasına destek oluyor Gölbaşı Belediyesi SOKÜM Müzesi ile kültür mirası korunuyor Günlük hayatta farklı yaş gruplarından insanlar ilgilerine göre açılan müzelere gidiyor. Müzeler bu kapsamda sergilediği eserler kadar ifade ettiği anlamlar ile de büyük rol oynuyor.