Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar resmen ilan edildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar resmen ilan edildi Ankara'da yerel seçim öncesi son düzlüğe girildi. Günler kalan seçime katılacak adaylar resmi kesinleşti. Yarışacak adayların listesi Ankara İl Seçim Kurulu başkanlık binasına asıldı.
Yenimahalle Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği hizmet vermeye başladı! Yenimahalle Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Zabıta Karakol Amirliği hizmet vermeye başladı! Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlara hizmet vermesi için mevcut hizmet birimlerinin kapasitelerini yükseltmeye yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor.
AK Parti Altındağ ve Sincan proje tanıtım toplantıları bugün yapılacak AK Parti Altındağ ve Sincan proje tanıtım toplantıları bugün yapılacak Ankara'da bugün yerel seçime az zaman kala hareketli bir gün daha yaşanacak. Başkentin iki önemli ilçesi Altındağ ve Sincan'da Ak Parti adayları seçimleri kazanmaları halinde gerçekleştireceği projeleri açıklayacak.
Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor! Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor! Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla devam eden Adım Adım Pursaklar yarışmasına ilgi sürüyor. Belediye tarafından en çok adımı atan vatandaşlara ödülleri dağıtılmaya devam ediyor.
Ankara merakla beklediği yağmurlara kavuştu! Gün boyu devam edecek Ankara merakla beklediği yağmurlara kavuştu! Gün boyu devam edecek Günlerdir vatandaşların büyük bir heyecanla beklediği yağmurlar nihayet geldi. Kuraklık korkusu yaşayan ve son yılların en sıcak kış aylarından birisini geçiren Ankara halkı yağmurların gelmesinden dolayı mutlu oldu.
Ankara 3 Mart nöbetçi noter listesi açıklandı! Ankara 3 Mart nöbetçi noter listesi açıklandı! Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından bugün internet üzerinde en çok merak edilen konular arasında pazar gününde hangi noterlerin açık olacağı sorusu yer aldı.
3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! 3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! Ankaralı vatandaşlar tarafından merak edilenlerin artmasının ardından 3 Mart tarihli Ankara nöbetçi eczane listesinin belirlendiği ifade edildi. İşte Ankara'da bugün nöbetçi olan eczaneler..
Bu Pazar Ankara'da hava nasıl olacak? Bu Pazar Ankara'da hava nasıl olacak? Havaların son günlerde ısınmasının ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de bu pazar gününde Ankara'da havanın nasıl olacağı olmuştu. MGM konu hakkında saatlik bilgilendirmelerde bulundu.
ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Ankara için ne istediysek hepsine hayır dediler ABB Başkanı Yavaş Keçiören'de konuştu! Ankara için ne istediysek hepsine hayır dediler Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim öncesi Keçiören'de konuştu. Yaptığı açıklamalarda Ankara için ne istediysek hepsine hayır dediler dedi.
ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz ABB Başkanı ve Başkan adayı Yavaş Gimat esnafıyla buluştu! Rekor kırarak geliyoruz ABB Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ederken bugünkü programı kapsamında Gimat esnafı ile bir araya geldi. Gimat esnafı ile buluşan Yavaş, yapılan anketlere değinerek önde olduklarını söylerken belediyecilik anlayışından da bahsetti.
Ankara'da 4 aydır aranan firari cinayet zanlısı yakalandı! Ankara'da 4 aydır aranan firari cinayet zanlısı yakalandı! Başkent Ankara'da, cinayet zanlısı firari, 4 ayın sonunda yakalandı. Zanlının, terör örgütü ile bağlantısı da olduğu tespit edildi.
Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan! Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe çocuklarına kazandırılan Oyuncakistan, sıcak hafta sonu günlerinde ailelerin uğrak durağı olmaya devam ediyor.