Eşi ve oğlunu katleden 77 yaşındaki adamın ilk ifadesi ortaya çıktı Eşi ve oğlunu katleden 77 yaşındaki adamın ilk ifadesi ortaya çıktı Ankara'da gündüz saatlerinde yaşanan olayda 77 yaşındaki bir şahıs evinde çıkan tartışma sonucunda eşini ve oğlunu vurarak öldürmüştü. Ankara gündemine bomba gibi düşen olay ile ilgili cinayetleri işleyen zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı.
ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, başkenti karış karış gezerek seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalarda Başkan Yavaş, başkanlık döneminde her bir Ankaralıya eşit davrandıklarının vurgusunu yaptı.
Ankara Valiliği kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısında bulundu! Ankara Valiliği kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısında bulundu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara için yapılan yağış uyarılarının ardından bu kez Ankara Valiliğinden bir açıklama geldi. Ankara Valiliği kentte kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısında bulundu.
Her Nefes Bir Gelecek projesi ile gençler teröre karşı bilinçlendi Her Nefes Bir Gelecek projesi ile gençler teröre karşı bilinçlendi Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gençlerin terör örgütlerinin potansiyel hedefi olmalarını engellemek için 'Her Nefes Bir Gelecek' projesi gerçekleştirildi.
Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti Başkent'te yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Altındağ ilçesinde yaşanan olayda 77 yaşındaki bir şahıs tartıştığı eşini ve erkek oğlunu öldürdü. Söz konusu cinayetin ardından zanlı yakalandı.
Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu! Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu! Ramazan ayının yaklaşması ile beraber Ramazan pidesi satış fiyatları da merak konusu oldu. Ramazan pidesinin Ankara'da satılacağı rakam belli olurken bir açıklamada Ankara Halk Ekmek'ten geldi. Ankara Halk Ekmek bu yıl kentte Ramazan pidesini kaç TL'den satacağını açıkladı.
Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Ercan'dan Proje Tanıtım Toplantısı! Buna gönül belediyeciliği denir Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Ercan'dan Proje Tanıtım Toplantısı! Buna gönül belediyeciliği denir Sincan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Ercan, 3 Mart Pazar günü gerçekleştirdiği Proje Tanıtım Toplantısı'nda Sincanlılarla buluştu. Ercan, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde öncelik verdiği en önemli noktanın gönül belediyeciliği olduğunu söyledi.
Pursaklar Belediyesi Ankara Seymen kültürünü yaşatmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Ankara Seymen kültürünü yaşatmaya devam ediyor Ankara kültüründe önemli bir yeri olan ve ülke genelinde bilinen Seymenlik geleneği Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seymen Evi'nde yaşatılıyor. Seymen Evi ilçe genelinde her yaştan vatandaşa hizmet veriyor.
Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi Havaların erkenden ısınması ile birlikte bahar etkinlikleri de erkenden yapılmaya başlandı. Bu konuda geçtiğimiz günlerde ABB tarafından duyurusu yapılan Bahara Merhaba etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Pek çok sanatçının katıldığı etkinlikte ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta yer aldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaralı Romanlar ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seçim çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki mahalleleri ve vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Yaşar bu kapsamda Ankara Romanlar Derneğini ziyaret etti.
ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt seçim koordinasyon merkezlerini açtı! ABB Başkanı Yavaş Pursaklar ve Akyurt seçim koordinasyon merkezlerini açtı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve 2024 Yerel Seçimleri CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt'u ziyaret etti. Bu iki ilçede partisinin seçim koordinasyon merkezlerini açan Başkan Yavaş eşit hizmet vurgusunu yineledi.
Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor! Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor! Her geçen gün hayatımıza daha çok giren yapay zeka ile ilgili bir adımda Pursaklar Belediyesi'nden geldi. Belediye ile irtibat kurmak isteyen vatandaşların daha kolay istedikleri bilgiye ulaşmaları için yapay zekalı çağrı merkezi uygulaması devam ediyor.