Ankara’da etkili fırtına nedeniyle ağaç devrildi! Ankara’da etkili fırtına nedeniyle ağaç devrildi! Bugün gece saatlerinde etkisi devam eden fırtına nedeni ile bir ağaç devrildi. Ardından ağacın kaldırma işlemleri için sokağın geçici olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi.
Ankaralılar dikkat! Yarın o saatlerde sağanak yağış bekleniyor Ankaralılar dikkat! Yarın o saatlerde sağanak yağış bekleniyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilere göre Ankara'da belirli saatlerde kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren ile 80 dakikaya düşecek Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren ile 80 dakikaya düşecek Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde yapılacak olan süper hızlı tren projesi kapsamında ulaşımın 80 dakikaya ineceği ifade edildi.
İYİ Parti Lideri Akşener'den Etimesgut açıklaması! Mutlaka isterim, gıcıklık olsun İYİ Parti Lideri Akşener'den Etimesgut açıklaması! Mutlaka isterim, gıcıklık olsun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Altındağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Burada yaptığı açıklamada Akşener'in oyunu Etimesgut'ta kullanacağını söyleyen bir vatandaşla arasında geçen diyalog gündem oldu.
Ankara'da Kahramanmaraş depremi anısına Kufi'nin Gözyaşları sergisi açıldı Ankara'da Kahramanmaraş depremi anısına Kufi'nin Gözyaşları sergisi açıldı Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz yıl yaşanan ve on binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerin etkileri halen devam ediyor. Yaşanılan acı ile ilgili sanat alanında yapılan çalışmalar kapsamında Ankara Millet Kütüphanesi'nde bir sergi açıldı.
CHP Lideri Özel Etimesgut'ta! Kavgaya varım, ama senin istediğin kavgayı yapmam CHP Lideri Özel Etimesgut'ta! Kavgaya varım, ama senin istediğin kavgayı yapmam CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut'ta bulunan Eryaman'da halk buluşmasında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Özel, iktidara yönelik, ''Ben ona şunu söylüyorum. Tamam kavgaya varım. Ama senin istediğin kavgayı yapmam.'' dedi.
ABB Başkanı Yavaş yerel seçim öncesi 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu paylaştı ABB Başkanı Yavaş yerel seçim öncesi 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu paylaştı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklamasının ardından önemli bir açıklama daha yaptı. Başkan Yavaş 5 yıllık yönetim dönemine ait mali durum raporunu yayınladı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor! Sincan ilçesi Ankara'da seçim çalışmalarının yoğun yaşandığı bir yer olarak ön plana çıkıyor. Nüfus potansiyeli ve il ekonomisine katkı sağlayan iş bölgeleri ile adından söz ettiren Sincan'da seçimlerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.
2024 İmsakiye Ankara iftar ve sahur saatleri belli oldu! 2024 İmsakiye Ankara iftar ve sahur saatleri belli oldu! Ramazan ayının yaklaşması ile beraber İslam alemi iftar ve sahur saatleri hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. İftar ve sahur saatleri belli olurken 2024 imsakiyesine göre Ankara'da iftar ve sahur saatlerini Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'da Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatları sabit kalacak! Ankara'da Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatları sabit kalacak! Ankara'da kırmızı et fiyatları için önemli bir karar alındı. Vatandaşların kırmızı et satın alma konusunda zorluk yaşamaması için Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatların sabit kalmasına karar verildi.
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor! Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor! 2024 yılı Ramazan ayının başlamasına çok az bir zaman kala hazırlıklar devam ediyor. Vatandaşların yoğun bir şekilde camilere gelip ibadet edecek olmasından dolayı Pursaklar Belediyesi de harekete geçti ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni 9 Mart'ta açıyor! Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni 9 Mart'ta açıyor! Yenimahalle ilçesinin en önemli yatırımları arasında görülen Cumhuriyet Akademisi'nde sona gelindi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yapımı tamamlanan akademinin 9 Mart'a açılışının gerçekleştirileceğini açıkladı.