Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları kimler, kaç aday var? Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları kimler, kaç aday var? 31 Mart yerel seçim sürecine girilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak adaylar da merak konusu oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak isimlerin netleştiği bilgisi verilirken seçmenler de bu adayları ve partilerini merak ederek araştırmalarına başladı.
Ankaralı çiftçiye 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldı! 18 bin çiftçi faydalandı Ankaralı çiftçiye 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldı! 18 bin çiftçi faydalandı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı ve çiftçiyi desteklemeye devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçiye mazot desteği müjdesi verdi. 18 bin çiftçiye toplamda 80 milyon 725 TL tutarında mazot desteği yatırıldığı açıklandı.
Mamak'ta 2 kız çocuğunun yaşadığı köpek saldırısı ile ilgili yeni gelişme! Köpekleri birisi bıraktı iddiası Mamak'ta 2 kız çocuğunun yaşadığı köpek saldırısı ile ilgili yeni gelişme! Köpekleri birisi bıraktı iddiası Ankara'da günün en çok konuşulan olaylarından olan Mamak'ta köpek saldırısı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Söz konusu anları cep telefonu ile kayıt alan kızın annesi o bölgedeki köpekleri kim olduğunu bilmedikleri birilerinin bıraktığını ifade etti.
Ankara Polatlı'da dur uyarılarına aldırmayan şahıs 6 arabaya çarptı! Ankara Polatlı'da dur uyarılarına aldırmayan şahıs 6 arabaya çarptı! Ankara'da bir trafik terörü yaşandı. Edinilen bilgiye göre yapılan yol kontrolünde polislerin dur çağrısına aldırış etmeyen şahıs olay yerinden kaçmaya çalıştı ve 6 aracın karıştığı bir kazaya sebep oldu.
Ankara - İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı çevre illere de fayda sağlayacak! Ankara - İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı çevre illere de fayda sağlayacak! Türkiye genelinde yapılan ve yapım süreci devam eden yüksek hızlı tren hatları sadece iki şehir arasını değil, söz konusu rotalar arasındaki şehirlere de katkı sağlıyor. Konu ile ilgili son olarak Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı olan Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı.
ABB Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenledi! ABB Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım ile hayvancılığın kalkınması ve sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla desteklerini sürdürüyor. Söz konusu destek programları devam ederken Ankara'nın Bala ilçesinde Kırsal Kalkınma Toplantısı düzenlendiği bildirildi.
Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı! Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı! Pursaklar Belediyesinin ilçeye olan yatırımları ve çalışmaları devam ediyor. İlçeye yeni yatırımlar kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in 5 yıllık çalışma tablosuna dair veriler açıklanmaya devam ederken bu kez ilçeye 5 yılda 64 yeni parkın kazandırıldığı bildirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı Murat Ercan tekrar aday olduğu Sincan Belediye başkanlığı kapsamındaki çalışmalarına ek olarak mevcut görevini de sürdürmeye devam ediyor. Başkan Ercan bu kapsamda Başkent OSB toplantısında yer aldı.
Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı! Mamak Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla yapıldı! Ankara'da yeni açılışlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent halkına hizmet sunmaya devam ederken sosyal alanların sayısını artırmak üzere yeni yatırım ataklarını da sürdürüyor. Bu çerçevede Mamak ilçesine kazandırılan Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile yapıldı.
ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı ABB bir ilke imza atıldığını duyurdu! ABB başkanı Yavaş Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladı Ankara'da yapılan yenilikler vatandaşların gündeminde yer alırken ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın bir ilke daha imza attığı açıklandı. Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi imzaladığı duyurulan ABB Başkanı Yavaş'ın imzaladığı taahhütnameye ilişkin detaylar da paylaşıldı.
Ankara'da sahte denklik operasyonu! Ortaöğretim mezunu olup üniversiteye girmişler Ankara'da sahte denklik operasyonu! Ortaöğretim mezunu olup üniversiteye girmişler Türkiye'de pes dedirten bir suç daha ortaya çıkartıldı. Emniyet mensuplarının aralarında Ankara'nın da olduğu 13 şehirde düzenlediği operasyonda sahte denklik belgesi ile üniversiteye giren ve üniversiteden mezun olan 30 kişi gözaltına alındı.
Ankara'da hangi alıveriş merkezleri var? İşte Ankara'da bulunan AVM'ler Ankara'da hangi alıveriş merkezleri var? İşte Ankara'da bulunan AVM'ler Başkent Ankara'daki alışveriş olanaklarını merak edenlerin araştırmaları devam ediyor. Ankara'da AVM'ler sayıca bir hayli fazla iken bu AVM'ler arasında ilçe merkezlerinde olanları da vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ankara'daki AVM'ler merak edilirken Haberankara.com okurları için bu AVM'leri derledik.