Ankara'da terör örgütü mensuplarına Bozdoğan 9 operasyonu düzenlendi! 47 gözaltı kararı Ankara'da terör örgütü mensuplarına Bozdoğan 9 operasyonu düzenlendi! 47 gözaltı kararı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan akşam saatlerinde önemli bir operasyon bilgisi geldi. Bakan Yerlikaya içlerinde Ankara'nın da olduğu 10 şehirde "Bozdoğan-9" adlı bir operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.
Ankara Akyurt'ta düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı Ankara Akyurt'ta düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı Şehir genelinde yapılan çalışmalar sonucunda suç kaydı olan şahıslar emniyet güçleri tarafından yakalanmaya devam ediliyor. Son olarak Akyurt ilçesinde yakalanan suçlular hakkında bir açıklama yapıldı.
Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi Ankara'daki Büyükelçilere tanıtıldı! Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi Ankara'daki Büyükelçilere tanıtıldı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından son teknolojiyle oluşturulan, kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi kente kazandırıldı. Projeye olan ilgi devam ederken Dijital Hayvanat Bahçesi bu kez Ankara'da görev yapan Büyükelçilere tanıtıldı.
Ankara'da yerel seçimde oy kullanabilecek vatandaş sayısı açıklandı Ankara'da yerel seçimde oy kullanabilecek vatandaş sayısı açıklandı 2024 yerel seçimlerinde çok az bir zaman kala Ankara'da kaç kişinin sandık başına gideceği belli oldu. Başkent nüfusunun büyük bir kısmı oy kullanabilecek yaşta olması dikkat çekti.
Ankara Keçiören'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan 3 ay sonra haber geldi Ankara Keçiören'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan 3 ay sonra haber geldi Geçen yılın son günlerinde Ankara'da yaşanan olayda küçük bir erkek çocuğu başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Söz konusu olayın üstünden aylar geçmesinin ardından küçük çocuğun sağlığının iyiye gittiği öğrenildi.
Ankara Mamak'taki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 342 konut için kura çekimi gerçekleştirildi Ankara Mamak'taki Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 342 konut için kura çekimi gerçekleştirildi Uzun bir süredir Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlanmasını ve yeni evlerine kavuşmayı bekleyen Mamaklılar için önemli bir an yaşandı. Yapım sürecinde sona gelinen konutlar kura ile sahiplerini buldu.
Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda deprem tatbikatı yapıldı! Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda deprem tatbikatı yapıldı! Deprem bölgesinde yer alan Türkiye'de deprem farkındalığının oluşması için okullarda çeşitli eğitimler veriliyor. Bu kapsamda Ankara'da MEB'e bağlı okullarda deprem tatbikatı düzenlendiği bildirildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların eczanelere olan borçlarını kapattırdı! ABB Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların eczanelere olan borçlarını kapattırdı! Özellikle pandemi döneminde Ankara'da başlayan ve daha sonrasında ülkenin bir çok şehrine yayılan esnafların veresiye borçlarını kapatma hareketi gündem olmuştu. Konu ile ilgili ABB yönetimi örnek bir adım daha attı ve yüzlerce hastanın eczanelere olan borcunu ödedi.
2024 Ankara İftar Çadırı hangi İlçelerde, nerelerde kurulacak? 2024 Ankara İftar Çadırı hangi İlçelerde, nerelerde kurulacak? Ramazan ayı için sayılı günler kalırken gözler kurulacak olan iftar çadırlarının adreslerine çevrildi. Ankara'da iftar çadırlarının nerelerde kurulacağı merak edilirken araştırmalar da başladı.
Ankara'da 3 çocuk annesi pide ustası kadından diğer kadınlara anlamlı mesaj! Ankara'da 3 çocuk annesi pide ustası kadından diğer kadınlara anlamlı mesaj! Eşinden ayrıldıktan sonra kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Aysel Kaya çocuklarının zorluk yaşamadan hayatlarına devam etmesi için pide ustası oldu. Müşterilerin kendisini gördüğünde şaşırdığını belirten Kaya tüm kadınlara çalışmanın önemini anlattı.
Ankara'da Ramazan ayı boyunca PERDER üyesi marketlerde kıyma ve kuşbaşı fiyatları sabitlendi Ankara'da Ramazan ayı boyunca PERDER üyesi marketlerde kıyma ve kuşbaşı fiyatları sabitlendi PERDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, Ramazan ayı boyunca başkent Ankara'da, PERDER üyesi marketlerde kıymanın kilosu 324, kuşbaşının ise 354 liradan satılacağını açıkladı.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Altındağ ilçesi için yeniden belediye başkanı olmak adına yarışan Veysel Tiryaki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tiryaki son olarak ilçedeki eğitimciler ile buluştu.