Ankara'da bugün tam 14 yeni motosikletli kadın polis göreve başladı! 8 Mart'ta anlamlı tören Ankara'da bugün tam 14 yeni motosikletli kadın polis göreve başladı! 8 Mart'ta anlamlı tören Başkent Ankara'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı bir tören düzenlendi. Tam 14 motosikletli kadın polis, Dünya Kadınlar Günü'nde göreve başladı.
Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan gençler belediye tarafından düzenlenen kültür gezileri ile yeni yerler görme fırsatı yakalıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bizzat gençleri yolcu ederek onlara keyifli vakit geçirmeleri temennisinde bulunuyor.
Başkentte  ‘Güzelliğin Büyüsü’ sergisi! Sanatseverler kadın temasının işlendiği sergiyle buluştu Başkentte ‘Güzelliğin Büyüsü’ sergisi! Sanatseverler kadın temasının işlendiği sergiyle buluştu Başkent Ankara'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sanatseverlerle, kadın temasının işlendiği ‘Güzelliğin Büyüsü’ sergisi açılışını gerçekleştirdi. Sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Ankara'da geniş katılımlı bir deprem tatbikatı yapıldı Ankara'da geniş katılımlı bir deprem tatbikatı yapıldı Yakın tarihinde bir çok acı deprem tecrübesi bulunan Türkiye'de olası yeni depremlere karşı hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'da onlarca personelin katılımı ile günler süren bir deprem tatbikatı gerçekleştirildiği bildirildi.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki konuştu! Her geçen gün yerel yönetimler daha da önem kazanıyor AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki konuştu! Her geçen gün yerel yönetimler daha da önem kazanıyor AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Tiryaki, "Dünyada her geçen gün yerel yönetimler daha da önem kazanıyor. Artık dünyada şehirler yarışıyor" dedi.
ABB küçük çocuklar için bağımlılık atölyesi düzenledi ABB küçük çocuklar için bağımlılık atölyesi düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında 12-13 yaş grubundaki çocuklar için eğitici bir atölye eğitimi düzenledi. Söz konusu atölyede bağımlılığa karşı neler yapılabileceği vurgulandı.
Ankara'da hastalığına rağmen mesleğinden vazgeçmeyen Gamze öğretmen engellilere umut oldu Ankara'da hastalığına rağmen mesleğinden vazgeçmeyen Gamze öğretmen engellilere umut oldu Yaşadığı olumsuzluklara rağmen pes etmeyen ve kendileri gibi olanlara yol gösteren Gamze Kılıç öğretmenlik görevini severek sürdürdüğünü ifade etti. Gamze öğretmen engellilik konusunda sosyal medya için videolar çektiğini de belirtti.
Ankara'da hafta sonu yağış bekleniyor! Sıcaklık 7 derece birden düşecek Ankara'da hafta sonu yağış bekleniyor! Sıcaklık 7 derece birden düşecek Aralıklarla da olsa yağışların yaşandığı Ankara'da hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yeniden yağış olacak mı sorusunu akıllara getirmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme ile bu sorunun cevabı belli oldu.
Pursaklar Belediyesi 8 Mart dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıttı Pursaklar Belediyesi 8 Mart dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek dağıttı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ikamet eden kadınlar için özel bir etkinlik düzenlendi. Pursaklar Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan güller ilçedeki kadınlara kapı kapı dolaşılarak hediye edildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PYD soruşturması! 12 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PYD soruşturması! 12 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında, Ankara merkezli 3 ilde tespit edilen 12 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.
Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 9 Mart Cumartesi günü resmi açılışı gerçekleştirilecek Cumhuriyet Akademisi'nde anlamlı bir an yaşandı. Akademi içinde bulunan tiyatro salonuna adını veren Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur akademi binasını ziyaret etti.
MGM duyurdu! Ankara'da gece yarısına kadar sağanak yağış etkili olacak MGM duyurdu! Ankara'da gece yarısına kadar sağanak yağış etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre bugün Ankara'da öğle saatlerinden itibaren başlayarak gece yarısına kadar sağanak yağışın etkisini göstereceği öğrenildi.