Ankara beklediği kar yağışına kavuştu, kent beyaza büründü Ankara beklediği kar yağışına kavuştu, kent beyaza büründü Günlerdir beklenen kar yağışı sonunda geldi. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kentin bir çok noktasında etkisini gösterdi.
Sincanlı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü konserlerle kutladı! Sincanlı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü konserlerle kutladı! Dünya Kadınlar Günü'ne özel Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı ile Sincanlı kadınlar konserler ile eğlenerek, kadınlar gününü kutladı.
Ankara'da karla karışık yağmur etkili olmaya başladı! Ankara'da karla karışık yağmur etkili olmaya başladı! Havaların soğumaya başladığı son günlerin ardından bugün gece saatlerinde Ankara ilinin genelinde karla karışık yağmur etkili olmaya başladı.
Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla bugün Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede yaşayan tüm kadınlar ziyaret edilerek, çiçekler ile kadınlar günü kutlandı.
Sincan Belediyesi, Ramazan ayı öncesi sosyal destek kartlarına 1500 TL yatırdı! Sincan Belediyesi, Ramazan ayı öncesi sosyal destek kartlarına 1500 TL yatırdı! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ramazan ayı öncesinde sosyal destek kartlarına 1500 TL nakdi yardım yatırıldığını açıkladı.
Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor Valilik uyardı! Ankara il genelinde zirai don bekleniyor Bugün Ankara Valiliği tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma göre Ankara il genelinde zirai don beklendiği ifade edildi.
Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak! Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak! Ankara'nın ilçe belediyelerinin yatırımları vatandaşların yakın takibinde yer alırken Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ilçeye kazandırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir süredir yapımı devam eden Cumhuriyet Akademisinin de yapımının tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.
Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu! Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu! Ankara'da, iddiaya göre henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 50 kişinin yaşadığı bir bina kundaklandı. Binada yaşayan 2 kişi, alevlerden sızan duman nedeniyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu! Gerçek dışı paylaşımlara itibar etmeyiniz Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu! Gerçek dışı paylaşımlara itibar etmeyiniz Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla vatandaşları uyardı. emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı art niyetli kişilere itibar edilmemesi gerektiği bilgisine yer verildi.
Ankara'da 20 bin yasaklı madde ele geçirildi! Ankara'da 20 bin yasaklı madde ele geçirildi! Şehir dışından başkente yasaklı madde getirildiği haberini alan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler önemli bir operasyona daha imza attı. Söz konusu operasyon sonucu binlerce yasaklı madde ve paraya el konulduğu açıklandı.
Ankara'da ramazan ayında kırmızı ette sabit fiyat uygulaması bugün başladı! Ankara'da ramazan ayında kırmızı ette sabit fiyat uygulaması bugün başladı! Ramazan ayından hemen önce fiyat artışına giden marketlerin ardından Ankara'da 'kırmızı ete sabit fiyat' kararı alınmıştı. Kararın ardından ilk uygulamanın da bugün başladığı bildirildi.
ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam ve Çamlıdere'den seslendi! Beton ve asfalt belediyecilik sanılıyor sözleri ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam ve Çamlıdere'den seslendi! Beton ve asfalt belediyecilik sanılıyor sözleri Şu günlerde Ankara'nın merkeze uzak ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş hizmetlerini eleştirenlere yanıt verdi. Başkan Yavaş 5 yılda pek çok şeyi Ankaralılar için yaptıklarını söyledi.