Ankara hava durumu belli oldu! MGM yurt genelinde hava durumu tahminlerini paylaştı Ankara hava durumu belli oldu! MGM yurt genelinde hava durumu tahminlerini paylaştı MGM tarafından paylaşılan hava durumu verileri hafta sonu ile beraber merak edildi. 10 Mart tarihi ile yurt genelinde hava durumu verileri açıklanırken Ankara'da pazar günü hava durumu da belli oldu.
KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor KGM yol durum bülteni ile karayollarında son durum belli oldu! Ankara Kırıkkale yolunda çalışma yapılıyor Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları ülkemiz genelinde devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ulaşım kontrollü sağlanırken vatandaşlar da bu yollar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. KGM tarafından paylaşılan yol durum bülteniyle 10 Mart tarihine ait yol durumu da belli oldu.
Ankara'da mart ayı güncel baraj doluluk oranları açıklandı! Ankara'da mart ayı güncel baraj doluluk oranları açıklandı! Başkent Ankara'da beklenen yağmur ve kar yağışı bu yıl beklenen kadar etkisini göstermedi. Vatandaşlar yapılan su tasarrufu çağrılarının ardından baraj doluluk oranlarını merak etmeye başlarken mart ayında baraj doluluk oranlarına ait veriler ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı.
Ankaralılar dikkat bu gece resmen başlıyor! Meteoroloji kuvvetli don hadisesine karşı uyardı Ankaralılar dikkat bu gece resmen başlıyor! Meteoroloji kuvvetli don hadisesine karşı uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaların ardından Ankara genelinde bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli don hadisesinin başlayacağı ifade edildi.
Son Dakika! Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında 8 şüpheli daha tutuklandı Son Dakika! Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında 8 şüpheli daha tutuklandı Bugün gelen son dakika haberi ile birlikte Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen soruşturmada 8 şüpheli ismin daha tutuklandığı açıklandı.
Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu! Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu! Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalarda Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlerin belirlendiği ifade edildi.
Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar'ın katılımıyla Yenimahalle'de Cumhuriyet Akademisi açıldı Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar'ın katılımıyla Yenimahalle'de Cumhuriyet Akademisi açıldı Yenimahalle Belediyesi tarafından gençlerin eğitim ve öğretimleri için inşa edilen Cumhuriyet Akademisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımı ile açıldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına Ramazan ayı destek ödemesi yatırdıklarını açıkladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına Ramazan ayı destek ödemesi yatırdıklarını açıkladı Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde maddi olarak zorluk yaşayan Sincanlı vatandaşlara anlamlı bir ödeme gerçekleştirildiği haberi geldi. Belediye tarafından Ramazan ayı öncesi binlerce kişinin hesabına nakdi yardım yapıldığı bildirildi.
Ankara Keçiören'de korkutan kaza! Sürücü ağır yaralandı Ankara Keçiören'de korkutan kaza! Sürücü ağır yaralandı Etlik mahallesinde yaşanan kazada bir sürücü gece saatlerinde aracının kontrolünü kaybetti ve ağaca çarptı. Bölgede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntü kazanın şiddetini gözler önüne serdi.
Ankaralı ipek böceği yetiştiricilerine yüzde yüz hibe ile sulama borusu desteği veriliyor! Ankaralı ipek böceği yetiştiricilerine yüzde yüz hibe ile sulama borusu desteği veriliyor! Yurt genelinde ekonomiye ve günlük hayatın devamına bir katkı sağlayan çiftçilere çeşitli başlıklar adı altında yardımlar yapılarak işlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor. Bu bağlamda Ankara'nın Nallıhan ilçesinde ipek böceği yetiştiricilerine destek sağlandığı bildirildi.
ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta konuştu! Elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta konuştu! Elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş Bağlıca'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile vatandaşlara hitap etti. Başkan Yavaş seçimi kazandığı takdirde parti kimliğini bir kenara bırakacağını yineledi.
Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi Sincan'da bir mağazada izdiham çıktı! Vatandaşlar arasında tansiyon yükseldi Ankara'nın Sincan ilçesinde, açılışa özel bir çok üründe indirim yapan bir mağazanın önünde izdiham yaşandı. Soğuk havaya rağmen gecenin ilk saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşların, mağazanın açılış saati gecikince tansiyonu yükseldi!