Ankara'da bazı Alevi dernekleri İsrail'i protesto etti Ankara'da bazı Alevi dernekleri İsrail'i protesto etti Ankara’da faaliyet gösteren Alevi derneklerinin bazıları İsrail’in Gazze’ye ve Lübnan’a saldırılarına yönelik protesto yaptılar.
Ankara'da klasik otomobillerine binip prostat kanserine dikkat çektiler! Ankara'da klasik otomobillerine binip prostat kanserine dikkat çektiler! Ankara’da klasik otomobil tutkunları gerçekleştirilen etkinlikle Başkent sokaklarında boy gösterirken prostat kanseri hastalığına da dikkat çektiler.
Ankara'da öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttu! Ankara'da öğrenci yurdunda çıkan yangın korkuttu! Ankara’da Yenimahalle ilçesinde ortaokul öğrencilerine hizmet veren bir yurtta yangın çıktı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara kültürünü tanıtmak istediklerini söyledi ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara kültürünü tanıtmak istediklerini söyledi Günlerdir duyurusu yapılan 27. Uluslararası Beypazarı Festivaline katılmak için ilçeyi ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yavaş şehirlerini dünyaya tanıtmak istediklerini vurguladı.
Ankara Polatlı'da halı çırpma tartışması acı bitti Ankara Polatlı'da halı çırpma tartışması acı bitti Okuyanları hayrete düşüren olayın adresi Polatlı oldu. Edinilen bilgiye göre iki kadın arasında halı çırpma anlaşmazlığı yaşandı. Tarafların tartışmalarına ailelerinde dahil olmasıyla kavga büyüdü ve bir kişi hayatını kaybetti.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki oyun alanlarını temizliyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki oyun alanlarını temizliyor Özellikle yerleşimin yoğun olduğu ilçe merkezlerinde parkların varlığı büyük önem taşıyor. Bu yerlerin varlığı kadar kendilerinin de temiz kalması konusunda Pursaklar Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.
Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor Keçiören Belediyesi okulların hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılıyor Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek projesine bir katılımda Keçiören Belediyesinden geldi. Belediye Başkanı Mesut Özarslan okullarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.
Gölbaşı Belediyesinden istihdama destek: personel alımı duyurusu paylaşıldı Gölbaşı Belediyesinden istihdama destek Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde iş arayan vatandaşların daha hızlı bir şekilde arayışlarının sonlanması için Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ekim ayı bir firma için yapılacak alım ile ilgili duyuru yapıldı.
ABB Başkanı Yavaş'tan okul müdürlerine temizlik desteği çağrısı ABB Başkanı Yavaş'tan okul müdürlerine temizlik desteği çağrısı Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde okullara seslenmiş ve ücretsiz bir şekilde kendilerine temizlik malzemesi ve okulları temizleme desteği vereceğini açıklamıştı. ABB'ye başvuru yapan okullardan bazıları geri adım attı.
Ankara Altındağ'da emlakçıya saldırı düzenleyen 2 kişi yakalandı Ankara Altındağ'da emlakçıya saldırı düzenleyen 2 kişi yakalandı Başkent Ankara'da geçtiğimiz günlerde bir emlakçıya ateş açan ve bir kişiyi yaralayan iki şahıs için arama çalışmaları başlatılmıştı. Ekipler şahısların yerlerini tespit etmesinin ardından bölgeye bir operasyon düzenledi.
Ankara hava sıcaklıklarında büyük dalgalanmalar yaşayacak Ankara hava sıcaklıklarında büyük dalgalanmalar yaşayacak Başkent Ankara'da dün ve bugün mevsim normallerinin çok üzerinde hava sıcaklığı olması beklentisi vatandaşları bugünleri değerlendirmeye sevk etti. Bugünden sonrasında ise hava sıcaklıklarında birer gün arayla büyük farklılıkların olması bekleniyor.
Etimesgut Belediyesi'nin eğitime desteği ücretsiz YKS kursu başladı! Etimesgut Belediyesi'nin eğitime desteği ücretsiz YKS kursu başladı! Etimesgut Belediyesi’nin üniversite sınavına hazırlanan gençlere sağlamış olduğu YKS kursu imkanı yapılan seviye tespit sınavları ile başladı.