ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı ABB gençler için düzenlenen global teknoloji maratonuna ev sahipliği yaptı Şehir genelinde vatandaşlara sosyal ve ekonomik olarak verdiği hizmetler ile de ön plana çıkan ABB, ev sahipliği yaptığı önemli organizasyonlar ile de biliniyor. Son olarak ABB Dikmen'de "Teens In AI Ankara IWD Global Techathon" adlı organizasyona ev sahipliği yaptı.
Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı Yeni haftanın ilk gününde Ankara genelinde bir kaza haberi de Akyurt ilçesinden geldi. Yürekleri ağıza getiren kazada yaralılar olduğu bildirildi.
Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı! Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı! Başkent Ankara'da itfaiyeciler, ilk sahurlarını mesaileri başında yaptı. 7 gün 24 saat başkentliler için hazırda olan itfaiyecilerin ilk sahurları görevleri başında oldu.
Ankara'da yeni haftada yağış olacak mı sorusu cevaplandı! Ankara'nın 5 günlük hava durumu belli oldu Ankara'da yeni haftada yağış olacak mı sorusu cevaplandı! Ankara'nın 5 günlük hava durumu belli oldu Geçtiğimiz hafta içinde aralıklarla yağışların yaşandığı ve yer yer kar yağışının görüldüğü Ankara'da bu hafta hava durumunun nasıl olacağı merak konusu olmuştu. Yağışların devam etmesini isteyen Başkentlileri sevindiren haber sonunda geldi.
Ankara dahil 75 ilde gerçekleşen Mercek-13 operasyonunda bin 31 şüpheli gözaltına alındı! Ankara dahil 75 ilde gerçekleşen Mercek-13 operasyonunda bin 31 şüpheli gözaltına alındı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden açıkladığı, Ankara dahil 75 ilde ruhsatsız silah taşıyanlar ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen Mercek-13 operasyonlarında, bin 31 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Ankara'nın nüfusunun büyük bir bölümünü oluşturan çevre illerde gelen ve şehirde yaşayan vatandaşlar seçim dolayısıyla başkan adaylarını derneklerinde ağırlıyor. Yenimahalle Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar'da ilçelerinde bu kapsamda çeşitli derneklere ziyaretlerde bulundu.
Ankara'da ilk sahur yapıldı, ramazan davulcuları geleneği bozmadı Ankara'da ilk sahur yapıldı, ramazan davulcuları geleneği bozmadı Dün gece Müslüman dünyasında Ramazan ayının başlaması dolayısıyla ilk sahur yapıldı. Milyarlarca Müslüman farz ibadetlerini gerçekleştirirken Ankara'da da yıllardır devam eden sahurda davul çalma geleneği bu Ramazan'da da devam etti.
Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı Bugün gece saatlerinde aktarılan son dakika bilgisine göre Ankara'nın Mamak ilçesinde komşular arasında meydana gelen kavgada 3 kişi yaralandı.
Ankara'da ilk teravih namazı kılındı! Ankara'da ilk teravih namazı kılındı! Ramazan ayının ilk gününde Müslüman vatandaşlar tarafından bu akşam Ankara'daki camilerde ilk teravih namazı kılındı.
Yağışlı hava devam ediyor! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? Yağışlı hava devam ediyor! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? Bu haftanın hem sağanak hem de kar yağışı ile geçmesinin ardından gelecek hafta havanın nasıl olacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı. İşte gelecek haftanın hava durum raporu...
ABB Başkanı Yavaş 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde konuştu! ABB Başkanı Yavaş 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde konuştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün gerçekleştirilen 2024-2029 Projeleri Tanırım Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda devam edecek olan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da ulaşıma Ramazan düzenlemesi geldi EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da ulaşıma Ramazan düzenlemesi geldi Bugün EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre Ankara için ulaşıma Ramazan düzenlemesinin gediği ifade edildi.