ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu! ABB Başkanı Yavaş, Fitre Ver kampanyasını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Fitre Ver kampanyasının başladığını duyurdu.
Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor! Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor! Ramazan ayına girilmesi ile birlikte her akşam etkinliklerin düzenleneceğini duyuran Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayının ilk günü için düzenlenen programı duyurdu.
ABB yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağını duyurdu! ABB yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesinin kent halkına destekleri devam ediyor. Ankara'da üreticiye verilen desteklere her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez yüzde 90 hibe ile silajlık mısır tohumu desteğine başlanacağı bildirildi.
Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu Ankara'nın son aylarda sıklıkla açılış gerçekleştiren ilçeleri arasında yer alan Yenimahalle'den bir açılış açıklaması daha geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepe semtine yapılan yeni hizmet alanını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile açacaklarını belirtti.
İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin İYİ Parti Lideri Akşener Ankara'da esnaf ziyaretinde! Size faydası olacak kişiye oy verin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Çubuk ve Pursaklar ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, bir ayakkabıcıyla yaptığı konuşmada, seçimlerde faydası olacak kişiye oy verilmesi gerektiğini söyledi.
Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı! Ankara'da Başkent Marketler uygun fiyatlı et satışına başladı! Başkent Ankara'da Ramazan ayının gelişi ile beraber harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın kırmızı ete ulaşması adına bir kampanya başlattı. Başkent Marketler üzerinden indirimli kırmızı et ve kıyma satışı yapılacağı açıklanırken kampanya da bugün itibariyle başladı.
Ankara dahil 25 İlde Narkoçelik-6 operasyonu! 8 ayrı Sokak Satıcısı yerel suç örgütü çökertildi Ankara dahil 25 İlde Narkoçelik-6 operasyonu! 8 ayrı Sokak Satıcısı yerel suç örgütü çökertildi Yasaklı madde üreten ve ticaretini yapmaya çalışanların bir araya gelerek oluşturdukları suç örgütleri yurt genelinde yapılan sistematik operasyonlar ile etkisiz hale getiriliyor. Konu ile ilgili gerçekleşen ve Narkoçelik-6 adı verilen operasyonun detayları belli oldu.
Ankara Mamak'ta gürültü kavgasında 3 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı Ankara Mamak'ta gürültü kavgasında 3 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı Gürültü sebebiyle ülke genelinde yaşanan ve sonu ölümle biten komşu kavgalarının sıklaşması akıllarda soru işareti oluşturmuştu. Komşular arasında yaşanan ve silahların konuştuğu kavgaların arasına bir yenisi daha eklendi.
Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi! Ankara'da Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi! Başkentte belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Etkinlik duyuruları Ankaralıların gündeminde yer alırken kentte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazar Okur Buluşması programı düzenlendi.
Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları düzenlenen tören ile açıldı Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları düzenlenen tören ile açıldı Ciddi bir tasarruf geliri oluşturması ve bölge ekonomisini arttırması amacıyla Nallıhan ilçesinde önemli bir açılış gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankara-İstanbul yeni Otoyolu ve Ankara-İstanbul Süper Hızlı Treninin Nallıhan'dan geçeceğini açıkladı.
Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon düzenlendi! On binlerce tütün ürünü ele geçirildi Ankara'da gümrük kaçakçılarına operasyon düzenlendi! On binlerce tütün ürünü ele geçirildi Şehir genelinde yasadışı ticarete ve kaçakçılığa izin vermeyen ekipler Kahramankazan'da önemli bir operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen tütün ve tütün ürünleri piyasaya sürülmeden yakalandı.
Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika haberine göre Ankara'da bir EGO otobüsünün kaza yaptığı ve kazada ilk belirlemelere göre de 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.