Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan duyurdu! Bilim Sincan açılıyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan duyurdu! Bilim Sincan açılıyor İlçedeki ve bölgedeki gençlerin bilim ve teknolojiyle iç içe olabilmesi için TÜBİTAK ve T3 Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen Bilim Sincan için açılış tarihi verildi. Belediye Başkanı Murat Ercan Bilim Sincan'ın 13 Mart Çarşamba günü açılışının yapılacağını açıkladı.
Ankara Altındağ'da 52 suçtan aranan şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı Ankara Altındağ'da 52 suçtan aranan şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Altındağ ilçesinde bir operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyon sonucu onlarca dolandırıcılık suçu işlemiş bir şahıs yakayı ele verdi.
Teravih namazı saat kaçta kılınacak? Ankara teravih namazı saatleri Teravih namazı saat kaçta kılınacak? Ankara teravih namazı saatleri Ramazan ayında ibadetlerini eksiksiz olarak gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar teravih vaktiyle ilgili de bilgi sahibi olmak istiyor. Teravih vakitleri merak konusu olurken Ankara teravih namazı saatleri de belli oldu.
Ankara'da Metrobüs dönemi! ABB test sürüşlerine başlanıldığını açıkladı Ankara'da Metrobüs dönemi! ABB test sürüşlerine başlanıldığını açıkladı Başkent halkının uzun süredir beklediği gelişmeyi ABB Başkanı Mansur Yavaş duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Ankara'da metrobüs projesi kapsamında Yenikent-Ulus-Karapürçek hattında test sürüşlerine başlanıldı.
Cumhuriyetin tanıklarından Ankara Palas Müzesi havadan işte böyle görüntülendi! Cumhuriyetin tanıklarından Ankara Palas Müzesi havadan işte böyle görüntülendi! Cumhuriyetin ilk tanıklarından ve ünlü siyasetçiler, sanatçılar ve gazetecilere en sahipliği yapan Ankara Palas Müzesi, dron ile havadan görüntülendi.
ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak ABB Başkanı Yavaş duyurdu! Ramazan ayına özel iftarlık kumanya ve sıcak yemek ikramı yapılacak Ramazan ayının gelmesiyle birlikte 30 gün boyunca belirlenen noktalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz iftarlık kumanya ve sıcak yemek dağıtımı yapılacağı duyuruldu.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor Ankara'da ilçe belediyelerinin gençlere yönelik olarak eğitim destekleri devam ediyor. Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesinden güncel bir duyuru gelirken belediyenin YDS hazırlık kampı başlatacağı bildirildi.
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor! Pursaklar Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlikler ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor! Ramazan ayının başlaması ile birlikte Ankara'da da her yaştan insana hitap eden etkinlikler düzenlenerek vatandaşların birlik ve beraberlik duygusunun artması amaçlanıyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ilçe genelinde hazırladığı programları vatandaşlar ile buluşturuyor.
ATO Congresium'da Medya ve İslamofobi Forumu düzenlenecek! ATO Congresium'da Medya ve İslamofobi Forumu düzenlenecek! RTÜK tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Medya ve İslamofobi Forumu, ATO Congresium'da 14 Mart'ta başkent Ankara'da gerçekleşecek.
Ankara-Kars arası sefer yapan Doğu Ekspresinin fiyatları binlerce lira oldu! İndirim çağrısı geldi Ankara-Kars arası sefer yapan Doğu Ekspresinin fiyatları binlerce lira oldu! İndirim çağrısı geldi On yıllardır devam eden fakat son yıllarda yolculuk esnasında yaşattığı deneyim nedeniyle bir turizm kapısı haline dönüşen Doğu Ekspresi ile ilgili önemli bi gelişme yaşandı. CHP Kars Milletvekili İnan Aygün Alp yetkililere bilet fiyatlarında indirim yapılması gerektiğini söyledi.
Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı İlçedeki çocuklar için daha fazla oyun alanı oluşturmak isteyen Sincan Belediyesi ilçenin 3 farklı noktasına yeni parklar yapıldığını duyurdu. Parkların açılışlarının bugün gerçekleştirileceği öğrenildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapatılacak yolları açıkladı! Ankara Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapatılacak yolları açıkladı! Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından, 12 Mart Salı günü başkentte trafiğe kapatılacak yollar, kurumun sosyal medya hesabı üzerinden açıklandı.