ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı ABB EGO Spor sezona Samsun'da galibiyet alarak başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde farklı branşlarda mücadele veren sporcular almış oldukları başarılı sonuçlar ile başkentlileri sevindirmeye devam ediyor. Son olarak EGO Spor Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Atakum Gelişim'i mağlup etmeyi başardı.
Ankara'da 2 tır birbirine girdi! 1 sürücü hayatını kaybetti Ankara'da 2 tır birbirine girdi! 1 sürücü hayatını kaybetti Başkent Ankara'da 2 tırın birbirine girdiği feci kaza can aldı. Tır şoförlerinden biri, kaza sonucu hayatını kaybetti.
Ankara'da yağışlı günler başlıyor! Meteoroloji yağışların kaç gün süreceğini açıkladı Ankara'da yağışlı günler başlıyor! Meteoroloji yağışların kaç gün süreceğini açıkladı Geçen hafta uzun bir sonra yağmurlu günlerin geldiği Ankara'da ilkbahar aylarına girilmesi ile birlikte gözler yaz yağmurlarına çevrilmişti. Yeni haftanın ortasına gelen Ankara için beklenen yeni yağmurlu günlerin bugün başlaması bekleniyor.
Kara Harp Okulu öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etti Kara Harp Okulu öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk'ün Kara Harp Okulu'na girişinin 125. yıl dönümü olmasından dolayı Anıtkabir'e gitti. Atatürk'ün kabine çelenk bırakan öğrencilerden mesleklerine bağlılık vurgusu geldi.
Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Belediye tarafından yıllardır düzenlenen mahalle iftarları bu senede gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün gerçekleşecek iftar yemeğine vatandaşları davet etti.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm yapılacak yerleri açıkladı Veysel Tiryaki belediye başkanı adayı olduğu Altındağ için seçim vaatleri hakkında konuşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tiryaki sosyal medya hesabı üzerinden kentsel dönüşüm projesi hakkında bir paylaşım yaptı.
Bakan Tunç Ankara'da vatandaşlarla iftar yaptı! Bakan Tunç Ankara'da vatandaşlarla iftar yaptı! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde vatandaşla bir araya geldi, ardından ise Çayırhan Mahallesi sakinleriyle iftar yaptı.
Sincan Belediyesi yeni oyun alanları açarak çocukların yüzünü güldürüyor Sincan Belediyesi yeni oyun alanları açarak çocukların yüzünü güldürüyor İlçe genelinde her yaştan bireyin kendine uygun hizmet alanları bulması ve yararlanması için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi çocukları da unutmadı. İlçede 3 farklı yerde oyun parkı açan Sincan Belediyesi çocukların mutlu olmasını sağladı.
Türkiye en yaşanabilir 10 şehri açıklandı! Ankara'nın yeri şaşırtmadı Türkiye en yaşanabilir 10 şehri açıklandı! Ankara'nın yeri şaşırtmadı Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes Türkiye'deki şehirleri çeşitli kriterler kapsamında değerlendirerek en yaşanabilir iller sıralaması oluşturdu. Listede ilk 10 şehir arasında Ankara'da yer aldı.
Sağanak yağış devam ediyor! Bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Sağanak yağış devam ediyor! Bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda bugün Ankara için beklenen hava durumu saatlik olarak yayımlandı.
Büyük Ankara Mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede düzenlenecek? Büyük Ankara Mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede düzenlenecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan Büyük Ankara Mitingi'nin ne zaman ve nerede gerçekleştirileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Bakan Bolat Ankara'da iftar programında esnaflarla bir araya geldi! Bakan Bolat Ankara'da iftar programında esnaflarla bir araya geldi! Ticaret Bakanı Ömer Bolat bugün Ankara'da düzenlenen bir iftar programında esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.