Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor! Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar vatandaşın ilgisini görmeye devam ediyor. İlçedeki Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den konuya ilişkin açıklama geldi.
Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler Ankara'da kafe, restoran ve lokantaları denetledi Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler Ankara'da kafe, restoran ve lokantaları denetledi Yeni yılın ilk gününden itibaren günlük hayatta vatandaşların sıkça vakit geçirmek ve yemek yemek için gidilen mekanlara bir zorunluluk getirilmişti. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeye göre kafe, restoran ve lokantaların menülerini işletmelerinin dışına asma zorunluluğu getirilmişti.
Ramazan ayında Ankara'da en çok nerenin ziyaret edildiği belli oldu! Ramazan ayında Ankara'da en çok nerenin ziyaret edildiği belli oldu! İslam dünyasının Ramazan ayına girmesi nedeniyle turizm sektörü kapsamında yapılan ziyaretler bu doğrultuda değişim göstermeye başladı. Ülkemizde de bu dönemde manevi anlamda önemli yerlerin bulunduğu şehirler bu dönemde daha fazla turist çekiyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan engelli bireyler ve aileleri için hazırlanan iftar yemeğine katıldı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan engelli bireyler ve aileleri için hazırlanan iftar yemeğine katıldı Ankara'da Ramazan ayının başlaması ile birlikte her kesimden insanlara özel iftar yemekleri organize ediliyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi Kültür Evi'nde engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenlendi.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki iş arayanlar için İstihdam Ofisi kuracaklarını açıkladı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki iş arayanlar için İstihdam Ofisi kuracaklarını açıkladı Ankara'da dahil olmak üzere ülkenin en önemli sorunlarından olan işsizlik ile ilgili Veysel Tiryaki hazırladıkları projeden bahsetti. AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki seçimi kazanması halinde ilçede iş arayanları ve iş verenleri bir araya getirecek İstihdam Ofisi adlı bir birim kuracaklarını duyurdu.
Ankara'da Çember 14 Operasyonu! 2 bin 614 firarinin yakalandığı açıklandı! Ankara'da Çember 14 Operasyonu! 2 bin 614 firarinin yakalandığı açıklandı! Ankara'da ve ülke genelinde çeşitli suçlardan dolayı ceza alan ve firari statüde bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik bir operasyon gerçekleştirildiği açıklandı. Sadece 4 gün içinde yakalanan yüzlerce kişi hakkında detaylı bilgi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından paylaşıldı.
Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi Her Ramazan döneminde Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşlara verilen iftar yemekleri bu senede düzenleniyor. Bu kapsamda ilçenin Demetevler mahallesinde gerçekleşen iftara katılım yoğun oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda Ankara'da yaşayan Taş ailesine misafir oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda Ankara'da yaşayan Taş ailesine misafir oldu! Ramazan ayının üçüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'da Taş ailesinin misafiri oldu. Orucunu birlikte açarak sohbet ettiler.
Başkent Marketlerde uygun fiyatlı et satışının üçüncü gününde uzun kuyruklar devam ediyor! Başkent Marketlerde uygun fiyatlı et satışının üçüncü gününde uzun kuyruklar devam ediyor! Ramazan ayı boyunca Ankaralı vatandaşların uygun fiyatla et alabilmesi için başlatılan uygulamanın üçüncü gününde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıldı.
ABB duyurdu! Yapracık Aile Yaşam Merkezi hizmete açıldı ABB duyurdu! Yapracık Aile Yaşam Merkezi hizmete açıldı Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla Etimesgut ilçesinin Yukarı Yurtçu Mahallesi’nde Yapracık Aile Yaşam Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Bilim ve teknoloji üssü Bilim Sincan bugün açıldı! Bilim ve teknoloji üssü Bilim Sincan bugün açıldı! Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile birlikte bilim ve teknoloji üssü Bilim Sincan resmi olarak bugün açıldı.
ABB Ankara'nın 4 ana arterine cep terminal inşa ediyor! ABB Ankara'nın 4 ana arterine cep terminal inşa ediyor! Başkent Ankara'da ulaşım kolaylığı sağlayan projelere imza atılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile kentte cep termali talebinde bulunan vatandaşları sevindiren haber verildi.