Benzin ve motorine zam! Ankara'da akaryakıt fiyatları uçtu Benzin ve motorine zam! Ankara'da akaryakıt fiyatları uçtu Bu sefer zam ikisine birden geldi. Benzin ve motorine bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Ankara'da zamlı akaryakıt fiyatları pompaya yansıdı.
Ankara'da ekmek krizi! Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık'tan kaos çıkacak açıklaması Ankara'da ekmek krizi! Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık'tan kaos çıkacak açıklaması Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelik ile ekmek ve simit fiyatlarının fiyatlarındaki düzenlemenin bir komisyona bağlı kalacağı kalacağı öğrenilmişti. Söz konusu karara bir tepki de Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık'tan geldi.
Ankara'da Sibergöz-26 Operasyonu! Çocuk müstehcenliği ve dolandırıcılık suçuna 75 gözaltı Ankara'da Sibergöz-26 Operasyonu! Çocuk müstehcenliği ve dolandırıcılık suçuna 75 gözaltı Aralarında Ankara'nın da yer aldığı 21 ilde Sibergöz-26 operasyonu düzenlendi. Söz konusu operasyonun internet üzerinden nitelikli dolandırıcılık ve çocuk müstehcenliği gibi suçlar işleyenlere karşı olduğu bildirildi.
Yenimahalle Belediyesi'nden ilçedeki çocuklara ücretsiz yüzme kursu! Yenimahalle Belediyesi'nden ilçedeki çocuklara ücretsiz yüzme kursu! Yenimahalle ilçesinde ikamet eden vatandaşlara yönelik sosyal anlamda da etkinlikler düzenleyen Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çocuklar için hazırladıkları çalışmayı duyurdu. Yapılan açıklamada Yenimahalle ilçesindeki çocuklara ücretsiz yüzme eğitimi verileceği açıklandı.
Bakan Özhaseki, Ankara’da kentsel dönüşüm hak sahipleriyle iftarda bir araya geldi! Bakan Özhaseki, Ankara’da kentsel dönüşüm hak sahipleriyle iftarda bir araya geldi! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Ankara'da iftarda kentsel dönüşüm hak sahipleriyle bir araya geldi.
Bakan Uraloğlu'ndan Turistik Doğu Ekspresi müjdesi! Yeni iki rota geliyor Bakan Uraloğlu'ndan Turistik Doğu Ekspresi müjdesi! Yeni iki rota geliyor Ankara - Kars arasında düzenlenen Turistik Doğu Ekspresi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 11 bin 611 yolcunun seyahat ettiğini açıkladı. Bununla birlikte yeni iki rotanın daha eklendiği belirtildi.
ABB Başkanı Yavaş, 5 yeni sosyal tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirdi! ABB Başkanı Yavaş, 5 yeni sosyal tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirdi! Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün sosyal tesislerin toplu açılış törenlerine katılım sağladı. Burada seçim hakkında önemli açıklamalara yer verdi.
Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek! Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek! Ramazan ayının ilk gününden itibaren Pursaklı vatandaşlar için her akşam etkinlikle düzenlenmeye devam ediyor. Yayımlanan programa göre bugün vatandaşlar için ney dinletisi ile kukla şov gerçekleştirilecek.
Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ı ziyaret etti Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ı ziyaret etti Haber sitemizin İmtiyaz Sahibi Serhat Karaman şehir genelindeki önemli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İmtiyaz Sahibimiz Karaman Gazi Üniversitesi Rektörü Yıldız'ı makamında ziyaret etti.
Ankara'da Bizans ve Roma dönemine ait 1600 eser ele geçirildi Ankara'da Bizans ve Roma dönemine ait 1600 eser ele geçirildi Tarihi eser kaçakçılığı noktasında Beypazarı ilçesinde önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyon sonucu yüzlerce tarihi eser Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne teslim edilecek.
Ankara Halk Ekmek duyurdu! Başkent Mobil Market ilçelerde et ve kıyma satışına başlayacak! Ankara Halk Ekmek duyurdu! Başkent Mobil Market ilçelerde et ve kıyma satışına başlayacak! Artan kırmızı et fiyatlarının ardından Ankara'da mobil et tırı faaliyete geçtiği bildirildi. Ankaralılar mobil et tırının nerede kurulduğunun yanı sıra kırmızı et ve kıyma fiyatlarını merak etmeye başladı.
Ankara 17 Yaş altı Türkiye Beyzbol5 Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor Ankara 17 Yaş altı Türkiye Beyzbol5 Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor Bir çok farklı yaş kategorisinde ve çeşitli yaş gruplarını kapsayan turnuvalara ev sahipliği yapan Ankara'da şu günlerde yeni bir spor şampiyonası gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen genç Beyzbol sporcuları şampiyonluk için mücadele veriyor.