ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş milli güreşçilerle bir araya geldi! ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan ASKİ Spor Kulübü’nün milli güreşçileri ile bir araya geldi, antrenmanlarını izledi.
Başkentte Ramazan denetimi! Alışveriş merkezlerindeki yöresel ürünler incelendi Başkentte Ramazan denetimi! Alışveriş merkezlerindeki yöresel ürünler incelendi Başkent Ankara'da, Ramazan ayına yönelik denetimler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda alışveriş merkezlerinde yöresel ürün adı altında satılan ürünlere inceleme başlatıldı.
Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine destek! Sincan Belediyesi'nden Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine destek! Sincan Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Belediye tarafından ilçenin 6 farklı noktasına kurulan çadırlar ile vatandaşlar iftarlarını açarken, ihtiyaç sahiplerine de destek olunuyor.
Ankara'da yola çıkan köpek kazaya sebep oldu! 1 Yaralı Ankara'da yola çıkan köpek kazaya sebep oldu! 1 Yaralı Akyurt ilçesinde bir anda yola çıkan bir köpek bir aracın kaza yaşamasına neden oldu. Köpeğe çarpmasının ardından sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç refüje çarparak durabildi.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki yaşlı vatandaşlar için İleri Yaş Yaşam Merkezi açacaklarını açıkladı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki yaşlı vatandaşlar için İleri Yaş Yaşam Merkezi açacaklarını açıkladı Ankara'nın Altındağ ilçesinde yerel seçim kapsamında adaylık çalışmalarını devam ettiren Veysel Tiryaki, bu kapsamda seçilmesi takdirde yapmayı planladığı projeleri hakkında detaylı bilgiler vermeye devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şampiyon güreşçileri ziyaret etti Bir çok branştan sporcu yaz aylarında Fransa'da düzenlenecek olan Paris 2024 olimpiyatlarına hazırlanıyor. Bu kapsamda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta Ankara'da hazırlıklarına devam eden güreşçiler ile bir araya geldi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 2 yeni itfaiye istasyonunun açılışını gerçekleştirdi! ABB Başkanı Mansur Yavaş 2 yeni itfaiye istasyonunun açılışını gerçekleştirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesine şehirde hizmet veren itfaiye istasyonlarının sayıları arttırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ABB Başkanı Yavaş yapımı tamamlanan Tulumtaş ve Turgut Özal Mahallelerindeki itfaiye istasyonlarını açtı.
Etimesgut'ta trafik kazasında hayatını kaybeden 2 gencin aileleri suçluların cezalandırılmasını istedi Etimesgut'ta trafik kazasında hayatını kaybeden 2 gencin aileleri suçluların cezalandırılmasını istedi Şubat ayında Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan kazada kaldırımda yürüyen 2 genç hayatını kaybetmiş, kazanın sorumlusu ise olaydan 2 gün sonrasında Kırıkkale'de yakalanmıştı.
Yenimahalle Belediyesi Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temel atma törenini yapacaklarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temel atma törenini yapacaklarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yaşlıların tedavilerin gerçekleştirilmesi adına bir hizmet binasının temelinin atılacağın öğrenildi. Belediye Başkanı Fethi Yaşar gerçekleşecek açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.
Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar Ankara'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama adına anlamlı bir proje başlatıldı. ABB ASKİ çalışanlarının girişimleri ile başlatılan proje ile öğrencilere kitap, kırtasiye ve oyuncak toplanacak.
ABB'den Diyabet Sensörü Destek Programı! Diyabet hastası öğrenciler unutulmadı ABB'den Diyabet Sensörü Destek Programı! Diyabet hastası öğrenciler unutulmadı ABB, diyabet hastalarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında yeni bir projeye imza attı. 'Diyabet Sensörlü Destek Programı', LGS ve YKS’ye hazırlanan Tip-1 Diyabet hastası öğrencilerine destek oluyor.
Ankara DSİ Spor Kulübü Dünya Down Sendromu günü için farkındalık etkinlikleri düzenleyeceklerini duyurdu Ankara DSİ Spor Kulübü Dünya Down Sendromu günü için farkındalık etkinlikleri düzenleyeceklerini duyurdu Dünyada olduğu ülkemizde de her sene çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından Down Sendromu adı verilen hastalık ile ilgili çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Toplumda bu konudaki duyarlılığı arttırma çalışmaları kapsamında Ankara'da yeni bir etkinlik daha düzenleneceği ifade edildi.